Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З життя слуг народу: депутатський рекет

Пістолетне право 4437 переглядів

Опубліковано - 4.11.2011 12:49 | Всі новини | Версія для друку

З життя слуг народу: депутатський рекет
З життя слуг народу: депутатський рекет
У торгових мереж “Епіцентр” (будівельні матеріали) і “Фокстрот” (електроніка та техніка для дому) - проблеми тривають. Хоча магазини і продовжують працювати, але надходження товару в них практично зупинено.

В "Епіцентр" (належить родині секретаря Київради Галині Герезі) співробітники СБУ, нагадаємо, нагрянули 7 вересня і вивезли декілька машин документів, пише Сегодня.

Пізніше, за даними джерел видання, вони поверталися ще раз, забрали ще машину документів.

"Кажуть, що в магазинах знайшли кілька фур з контрабандою. Правда, контрабандою у нас торгують багато, але не до всіх приходять маски-шоу", - повідомило джерело.

Одна з головних версій події - у сім'ї секретаря Київради хочуть відібрати прибутковий бізнес.

"«Зараз існує кілька "бригад" бізнесменів, за якими стоять впливові депутати. Вони спочатку з допомогою правоохоронців створюють бізнесу проблеми, а потім посилають посередників, які за частку в бізнесі пропонують вирішити проблему. Такі посередники в гості до "Епіцентру" вже приходили. Але поки Герега від них відмовилася. Далі вже може проявитися і найголовніша людина, від чиїх послуг буде відмовитися не так просто", - розповіло джерело, близьке до " Епіцентру".

В самому магазині на цю тему розмовляти відмовляються, а Галина Герега каже, що до бізнесу вже не має ніякого відношення.

В СБУ заявляли, що лише розкрили низку компаній, які постачали контрабанду, в т. ч. і в "Епіцентр".

Друга мережа, яку відвідали силовики, - "Фокстрот". До них з обшуками нагрянула міліція 22 вересня. У МВС заявили, що йде розслідування справи фіктивного підприємництва.

"Але там є і економічна складова, і злочин проти особистості. Поки вивчаємо підприємства, через які переводилися в готівку кошти, джерела надходження товарів. Там замішані великі грошові потоки, через які і виникали конфлікти", - сказав начальник головного слідчого управління МВС Василь Фаринник.

У самому "Фокстроті" ситуацію не коментують. "Поки працюють юристи, ми нічого говорити не будемо", - сказала прес-секретар Алевтина Білецька. Неофіційно говорять, що це також запрошення поділитися бізнесом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.