Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фан-клуб Симоненка сьогодні провокуватиме бійки на Хрещатику

Влада 3662 перегляди

Опубліковано - 7.11.2011 09:58 | Всі новини | Версія для друку

Фан-клуб Симоненка сьогодні провокуватиме бійки на Хрещатику
Фан-клуб Симоненка сьогодні провокуватиме бійки на Хрещатику
Окружний адміністративний суду Києва заборонив проводити масові акції на Хрещатику і Майдані Незалежності в Києві 7 листопада. Попри це, комуністи стверджують, що ніхто не завадить їм відзначити "червоний день календаря".

Як попередив речник київської міліції Володимир Поліщук, всіх, хто не дослухається до рішення суду, оштрафують. Утім, комуністи пообіцяли вивести на вулицю 4 тисячі осіб.

"Ніхто не має права заборонити людям вийти на мирне зібрання. Це наше свято, і ми проведемо ходу від пам'ятника Леніну Хрещатиком", - заявив "Комсомольській правді в Україні" народний депутат від КПУ Євген Царьков.

"Рішення суду сьогодні - справа філософська. А судді хто? Акції комуністів пройдуть не тільки в Києві, а в усіх обласних центрах країни. В Одесі ми збираємося біля Оперного театру", - зазначив він.

"Нехай штрафують стільки, скільки хочуть, - додав Царьков. - Ми будемо на акціях на честь "червоного дня календаря" за будь-якої погоди. Особисто я не вірю, що вони наважаться підійти до нас зі своїми адміністративними протоколами".

Водночас, як повідомлялося, за дотриманням рішення суду мають намір "пригледіти" націоналісти. Праві сили - зокрема ВО "Свобода", Українська народна партія, Конгрес Українських Націоналістів, - раніше також подавали заявки на проведення акцій, однак після рішення суду відмовилися від них.

"Наша мета була - тим чи іншим способом не допустити комуністів на Майдан Незалежності і Хрещатик. Відповідно, якщо суд їм заборонив, то ми просто будемо дивитися, щоб рішення суду було виконано", - заявив голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

Нагадаємо, торік день 7 листопада комуністи й учасники помаранчевої революції (КУПР) відсвяткували разом. На Хрещатику вони побилися і розірвали червоний прапор.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.