Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У суперечці навколо приміщення дитячого видавництва розбиратиметься прокуратура

Скандал Регіон: м.Київ 5018 переглядів

Опубліковано - 8.11.2011 17:34 | Всі новини | Версія для друку

У суперечці навколо приміщення дитячого видавництва розбиратиметься прокуратура
У суперечці навколо приміщення дитячого видавництва розбиратиметься прокуратура
Представник компанії “Тригліф” Людмила Булгакова заявила, що компанія пропонувала керівництву видавництва на час проведення ремонтних робіт надати у користування власні приміщення, зокрема, колективу капели - на вул.Пушкінській.

Булгакова пояснила дії компанії "Тригліф" необхідністю зміцнення перекриттів приміщень антресольного та підвального поверхів будівлі, зокрема їх стельової частини, власником яких є компанія і використання яких, у тому числі в комерційних цілях, у зв'язку з аварійним станом неможливе. За її словами, усі роботи передбачені проектом ремонту-реконструкції, який розроблений НДІ Проект Реконструкція.

"Ми вважаємо, що у нас є вся необхідна документація", - сказала Булгакова.

Вона додала, що проведення ремонтних робіт, згідно з проектом, також передбачає демонтаж перекриттів під приміщеннями видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

За її словами, компанія готова надати усі 23 наявні у неї документи, серед яких висновок МНС про необхідність проведення ремонтних робіт у зв'язку з аварійним станом приміщень, що належать компанії.

Начальник компанії-балансоутримувача будівлі на вулиці Басейній, 1/2-а КП "Київжитлоспецексплуатація" Юрій Каменецький у свою чергу заявив журналістам, що роботи у приміщеннях, зокрема капели ім.Ревуцкого, де робітниками, запрошеними ТОВ "Тригліф" демонтовано підлогу, проводяться незаконно.

"Без нашого узгодження будь-які ремонтні роботи у приміщеннях, які є за балансоутримувачем, незаконні. Ми цього узгодження не давали", - сказав Каменецький.

За його словами, відмова у погодженні пов'язана у першу чергу з тим, що проект ремонту-реконструкції, представлений компанією "Тригліф", не отримав відповідного висновку незалежної експертизи, яка також повинна визначити вплив ремонтних робіт на будівлю-пам'ятник історії і культури в цілому.

Прибулий на місце події член комітету ВР з питань культури і духовності В'ячеслав Кириленко, пообіцяв направити депутатський запит до прокуратури, на предмет з'ясування всіх обставин події у вівторок на вул. Басейній, 1/2-а.

Водночас голова комісії Київради Олександр Бригинець заявив, що у вівторок почалося виселення Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Ревуцького із приміщення на вул. Басейній, 1/2-а, яке розташоване на тому самому поверсі, що і видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

Нагадаємо, що у Києві у будівлі на вулиці Басейній, 1/2-а, у якій розміщено видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", припинені ремонтні роботи. Роботи припинені на вимогу міліції.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.