Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Винним у VIP-ДТП сучасні феодали можуть зробити потерпілого холопа?

Кримінал Регіон: м.Київ 6598 переглядів

Опубліковано - 15.11.2011 01:59 | Всі новини | Версія для друку

Винним у VIP-ДТП можуть зробити потерпілого даішника
Винним у VIP-ДТП можуть зробити потерпілого даішника
За найдорожче ДТП в цьому році на Хрещатику можуть покарати саме регулювальника. Так вважають колеги сержанта Дмитра Цилуйко, який з подвійним переломом ноги зараз лежить у лікарні.

"- Не стануть зв'язуватися з крутими водіями, - розповідає інспектор ДАІ Костянтин Х.. Тепер стали говорити, що нібито йде розслідування і поки незрозуміло, кого зроблять винним. Слідчі начебто вважають, що наш Діма не переконався, що рух на Хрещатику зупинився, а вже дозволив проїзд з перпендикулярної вулиці Прорізної. А якщо ще встановлять, що "Бентлі" рухався по Хрещатику зі швидкістю 60 км/год, як стверджує його господар, Діма буде винним."

Регулювальник справді не може давати дозволяючий сигнал до тих пір, поки не переконається, що це безпечно. Але "Бентлі" нісся як куля - це бачили сотні свідків, є навіть відеозапис (див. нижче). Коли Цилуйко дозволив проїзд з Прорізної, "Бентлі" навіть не було видно.

"У цій аварії замішані не тільки серйозні люди, але й гроші, - кажуть у ДАІ неофіційно. - Заради того, щоб не відшкодовувати мільйонний збиток за ремонт, можуть піти на все".

За словами Костянтина, весь колектив столичної ДАІ переживає за потерпілого сержанта і сподівається, що слідство таки покарає винних, а не шукатиме стрілочників.

А тим часом 27-річний Дмитро Цилуйко як і раніше в госпіталі. Операція перенесена на понеділок. Втім, життя сержанта, за словами лікарів, нічого не загрожує.

Нагадаємо, у четвер, 10 листопада, в Києві на перехресті Хрещатика та Прорізної люксовий автомобіль Bentley Continental врізався в Mercedes CL500, фактично зрізавши йому передню частину, збив інспектора і розбив ще 7 машин.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.