Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під вікнами Азарова міліція побила чорнобильців

Пістолетне право 3871 перегляд

Опубліковано - 16.11.2011 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Під вікнами Азарова міліція побила чорнобильців
Під вікнами Азарова міліція побила чорнобильців
Близько 500 чорнобильців перекрили частину дороги на вулиці Грушевського і намагалися прорвати кордон міліціонерів, на допомогу яким було направлено близько 100 “беркутівців”.

"Беркутівці" відтіснили мітингувальників і оточили їх з усіх сторін. У сутичці постраждав чорнобилець із Вінницької області. Він після сутички сів на стілець у натовпі, а в шапку встромив папір із написом: "Вимушений буду об'явити голодування".

Зараз "беркутівці" декількома колонами відтісняють чорнобильців із тієї частини тратуару, через яку заїжджають машини високопосадовців.

До будівлі уряду приїхала "швидка" допомога. "Чоловіку стало погано. У нього серцевий напад", - сказав один із міліціонерів.

Як відомо, 1 листопада мітинг чорнобильців проходив під стінами Ради. Невдоволення мітингувальників переросло в активні дії: вони почали ламати паркан, який розташований по периметру Верховної ради. Зламавши паркан, мітингувальники прорвалися до входу в будівлю парламенту, але правоохоронці заблокували вхід і відтіснили чорнобильців.

3 листопада мітингувальники під Радою знову почали розхитувати і зламали паркан. Натовп побіг до входу в будівлю парламенту, але дорогу їм перекрили правоохоронці. Люди почали закидати міліціонерів гарбузами, а ті - відтісняти натовп до межі паркану.

7 листопада мітингувальники прийшли під Кабінет міністрів, аби підтримати переговори між владою і чорнобильцями.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.