Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яким буде держбюджет на наступний рік не знає ніхто

Влада 3794 перегляди

Опубліковано - 30.11.2011 14:51 | Всі новини | Версія для друку

Яким буде держбюджет на наступний рік не знає ніхто
Яким буде держбюджет на наступний рік не знає ніхто
Навіть віце-спікер парламенту не може сказати точно, якими будуть статті фінансування з суспільного гаманця.

Сьогодні, відповідаючи на запитання журналістів у місті Полтава стосовно долі бюджету на наступний рік, Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко сказав, що «бюджет 2012 року – це на сьогоднішній день незбагненний і утаємничений документ влади, оскільки складається враження, що з ним працює всього кілька людей, які, в залежності від акцій протесту чи інших обставин, роблять чергову заяву кому додадуть пенсії та зарплати, а в кого заберуть».

Віце-спікер також відмітив, що залишається незрозумілим яке місце місцевих бюджетів і регіональних програм в бюджеті 2012 року.

«Дуже важко сказати коли він буде ухвалений, бо доля українського бюджету сьогодні залежить від російської влади, оскільки ми чекаємо результатів переговорів про ціну на газ», - підкреслив Томенко. Окрім того, за словами Томенка, складається враження, що бюджет буде ухвалений за принципом: хотіли, як краще, а вийшло як завжди, тобто в 20-тих числах грудня і поспіхом.

Підсумовуючи, Микола Томенко наголосив, що опозиція жодним чином не допущена до цього утаємниченого процесу. Натомість він повідомив, що звернувся до Уряду з проханням бодай дофінансувати місцеві бюджети Черкас, Полтави та інших міст, що не в змозі сьогодні виплатити навіть заробітну плату вчителям та медикам за 2011 рік.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.