Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович переплюне Лукашенка. І все - на скромну прем'єрську зарплату

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6769 переглядів

Опубліковано - 7.12.2006 15:41 | Всі новини | Версія для друку

Янукович переплюне Лукашенка. І все - на скромну прем'єрську зарплату
Янукович переплюне Лукашенка. І все - на скромну прем'єрську зарплату
Глава українського Кабміну Віктор Янукович має намір відродити своє родове село Януки, яке у Білорусі.

Як пише газета "Сєгодня" з посиланням на джерело в оточенні прем’єра, під час останнього візиту в Януки Януковича так вразила розруха в селі, що він захопився ідеєю відродити село.

За словами джерела, Янукович має намір перетворити село з населенням 6 осіб у котеджне селище на 300 жителів і запросити туди Януковичів з України і Білорусі.

Як повідомляє джерело, уже визначено набір соціальних благ, якими прем’єр має намір "заманювати" майбутніх мешканців у нові Януки.

Зокрема, це - міні-молокозавод, сховище для морожених ягід та інфраструктура, яка повинна буде стати гідним конкурентам агромістечкам - новій ідеї білоруського президента Олександра Лукашенка.

Але Янукович має намір переплюнути Лукашенка, презентувавши кожному майбутньому мешканцеві Янукович по племінній корові.

Відповідно до підрахунків видання, проект буде коштувати прем’єрові чималу суму. Так, будівництво котеджних будиночків обійдеться не менше 5 млн доларів, 3-кілометрова головна вулиця - 1,5 млн, а електрика і газопровід - не менше 500 тис доларів. Крім того, одна корова коштує біля тисячі доларів.

"Якщо ваш прем’єр, з ідеологічних розумінь, хоче вкласти гроші в цей проект - будь ласка", - прокоментували ідею Януковича в райцентрі Докшиця, у юрисдикції якого знаходиться село Януки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.