Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська влада вперто “не вбачає” фальсифікацій на виборах

Світ навколо нас 4126 переглядів

Опубліковано - 12.12.2011 11:38 | Всі новини | Версія для друку

Російська влада вперто “не вбачає” фальсифікацій на виборах
Російська влада вперто “не вбачає” фальсифікацій на виборах
Генеральний прокурор Росії Юрій Чайка заявив, що не бачить підстав для скасування результатів виборів, що до Держдуми відбулися 4 грудня.

"Вважаю, що жодних підстав для призначення перевиборів або перерахунку голосів за результатами голосування немає", - сказав генпрокурор, коментуючи заклики опозиційних сил скасувати результати виборів у зв'язку з виявленими порушеннями.

Як повідомлялося раніше, 4 грудня в Росії відбулися парламентські вибори, на яких перемогла правляча партія Единая Россия, втративши при цьому конституційну більшість у Держдумі.

Минулого тижня в різних містах Росії відбулися масові протести проти фальсифікацій на виборах. Найбільша акція відбулася 10 грудня, коли на мітинг в Москві вийшли, за різними оцінками, від 25 тисяч до 70 тисяч осіб, які вимагали скасувати результати голосування. Демонстрація отримала підтримку Заходу, сюжети про протести опозиції були показані Федеральними каналами Росії.

Напередодні прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що влада повинна вести діалог з опозицією і надати їй можливість для демонстрацій, але у випадку порушень має право припиняти незаконні дії.

Після протестів ЦВК РФ відмовився розглядати питання про відставку голови відомства Володимира Чурова і відкинув можливість перевиборів.

Коментуючи мітинг опозиції, президент РФ Дмітрій Медвєдєв на своїй сторінці в Facebook написав, що не згоден з гаслами акції, але доручив перевірити інформацію про порушення на виборах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.