Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чиновницький клондайк. У осяжному майбутньому тарифи ЖКГ зростатимуть й зростатимуть до “економічно обгрунтованих”

Добробут 5260 переглядів

Опубліковано - 12.12.2011 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Чиновницький клондайк. У осяжному майбутньому тарифи ЖКГ зростатимуть й зростатимуть до “економічно обгрунтованих”
Чиновницький клондайк. У осяжному майбутньому тарифи ЖКГ зростатимуть й зростатимуть до “економічно обгрунтованих”
Тарифи на житлово-комунальні послуги зможуть досягнути економічно обґрунтованого рівня не раніше, ніж через чотири роки.

Про це сказав міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк під час свого виступу на засіданні секції "Державно-приватне партнерство. Інструменти для інвестиційного розвитку регіонів".

"Рівень доходів наших співгромадян не дозволяє в один момент підняти тарифи до економічно обґрунтованого рівня. За нашими розрахунками, на це необхідно, принаймні, три-чотири роки. За цей період ми повинні досягти зростання рівня доходів населення, вирішити питання технічного переозброєння галузі та поступово вийти на рентабельну роботу комунальних підприємств", – цитує його слова прес-служба відомства.

За його словами, світовий досвід показує, що ключову роль в цих процесах має відіграти публічно-приватне партнерство. Нові технології потрібно реалізовувати за новими управлінськими принципами. Публічно-приватне партнерство дозволить впровадити сучасні принципи управління сферою життєзабезпечення.

"Обережне ставлення до участі в публічно-приватному партнерстві у нашій країні з боку серйозних приватних операторів пов'язано з недосконалістю нормативної бази, традиційно негативним ставленням суспільства до присутності приватного сектора в інфраструктурі, а також бюрократичними складнощами в реалізації проектів, що часто призводить до корупції і відштовхує операторів світового рівня", – наголосив Близнюк.

На його переконання, суспільству необхідні позитивні приклади сучасного управління сектором ЖКГ, які дозволять уникнути негативних стереотипів минулого і орієнтуватися на майбутнє.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.