Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вважає, що окрім справи Тимошенко, у ЄС немає претензій до України

Влада 3664 перегляди

Опубліковано - 15.12.2011 16:52 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вважає, що окрім справи Тимошенко, у ЄС немає претензій до України
Янукович вважає, що окрім справи Тимошенко, у ЄС немає претензій до України
Напередодні Саміту Україна-ЄС 19 грудня Євросоюз не має претензій до України, окрім справи колишнього прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав на спільній прес-конференції з Президентом Республіки Таджикистан Емомалі Рахмоном.

Янукович зазначив важливість візиту до України єврокомісара з питань розширення Штефана Фюле напередодні запланованого на 19 грудня Саміту Україна-ЄС.

Президент наголосив, що в ході зустрічей в єврокомісаром обговорювалося питання підготовки документів, запланованих до підписання на саміті.

«Вони зараз перебувають у робочому стані, і одне питання, яке стоїть на порядку денному, гостре питання - питання колишнього прем`єр-міністра Тимошенко», - сказав Янукович.

Він нагадав, що українська влада створила всі умови, передбачені законодавством, щоб Фюле міг зустрітися з Тимошенко в СІЗО.

«Я особисто не чув його коментарів після цієї зустрічі, але, судячи з наявної інформації, у тому числі і через ЗМІ, його враження були позитивними», - сказав Янукович.

Президент також зазначив, що в ході зустрічі з Фюле передав Єврокомісії свою позицію, яка залишається незмінною, про необхідність підписання документів на саміті 19 грудня.

Янукович укотре наголосив, що почув у відповідь, що до України немає претензій, окрім однієї, - стосовно Тимошенко.

«Я сподіваюся, що ми одержимо позитивне рішення під час саміту, яке приведе до підписання відповідних документів», - сказав він.

Після цього, за його словами, розпочнеться процес ратифікації угод у всіх країнах ЄС, і Україна братиме активну участь в обговоренні різних питань, що стосуються цих документів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.