Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Я - не я, і хата - не моя. Білоруські чекісти кажуть, що не мордували українок

Імперія «Совок» 6426 переглядів

Опубліковано - 20.12.2011 19:53 | Всі новини | Версія для друку

Я - не я, і хата - не моя. Білоруські чекісти кажуть, що  не мордували українок
Я - не я, і хата - не моя. Білоруські чекісти кажуть, що не мордували українок
Міністерство внутрішніх справ Білорусі й Комітет державної безпеки Білорусі не мають інформації про причетність своїх співробітників до знущань над трьома громадянками України - активістками жіночого руху FEMEN у білоруському лісі.

Про це повідомили представники прес-служб зазначених відомств.

"У мене із цього приводу інформації немає. Про те, що ви говорите, я в курсі, але от те, що вони були затримані співробітникам МВС і КДБ - це я вперше від вас чую... У мене немає інформації, що вони мають до цього відношення... якимось чином причетні до того, про що зараз пишуть в інтернеті", - заявив начальник управління інформації й суспільних зв'язків МВС Білорусі Костянтин Шалькевич.

При цьому він зазначив, що не збирається перевіряти інформацію про причетність правоохоронних органів Білорусі до цього інциденту, оскільки не бачить підстав.

Начальниця центру інформації й громадських зв'язків КДБ з Гомеля Світлана Крицина на питання, чи відповідає дійсності інформація про те, що в Єльському районі Гомельської області співробітники білоруських правоохоронних органів познущалися над дівчатами з FEMEN, повідомила, що взагалі не чула про таку подію.

"Ой, я взагалі перший раз про це чую... Навіть не уявляю, про що ви говорите", - заявила Крицина.

Після цього вона поспішно попрощалася й поклала трубку.

Раніше FEMEN заявили, що співробітники міліції й КДБ Білорусі затримали в Мінську трьох українок-активісток FEMEN, відвезли їх у ліс Гомельської області, відняли документи, змусили роздягнутися, облили маслом, пригрозили підпалити, зняли на відеокамеру, після чого кинули в лісі й поїхали. Активістки добралися пішки в найближче село.

Пізніше Міністерство закордонних справ одержало інформацію, що їх виявлено в селі Беки Гомельської області.

19 грудня увечері український рух FEMEN заявив про зникнення своїх активісток під час акції протесту в Мінську проти режиму діючого президент Аляксандра Лукашенки.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.