Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Королевська очолила УСДП

Політика 5800 переглядів

Опубліковано - 23.12.2011 17:01 | Всі новини | Версія для друку

Королевська очолила УСДП
Королевська очолила УСДП
Народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина), голова комітету ВР з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська очолила Українську соціал-демократичну партію.

Відповідне рішення одноголосно було прийнято делегатами VIII з`їзду партії, який сьогодні проходить у Києві.

Виступаючи перед делегатами з`їзду, Королевська підкреслила, що УСДП завжди йшла в авангарді демократичної боротьби. «Десять років тому наша партія увійшла в число засновників БЮТ. З того часу ми - одна сім`я. З того часу ми - одна команда. У нас одні цінності, одні принципи і один лідер. Наш лідер Юлія Тимошенко - лідер всієї української опозиції. В її особі влада сьогодні розправляється з усіма нами, з кожним із нас, з усім українським народом. Звільнити Тимошенко - значить, звільнити весь український народ. Ось чому я тут. Я прийшла в партію, щоб посилити БЮТ і щоб звільнити Тимошенко», - заявила вона

Королевська зазначила, що орієнтири УСДП - основоположні цінності соціал-демократії - свобода, справедливість і солідарність. На її думку, настав час надати цим цінностям нового звучання. У цьому контексті вона поставила перед собою і партією три ключові завдання.

«Наше перше завдання - зупинити політичні та економічні репресії. Стіни СІЗО стали символом десятків парканів і мурів, якими влада відгороджується від народу. Ми повинні звільнити Юлію Тимошенко. Друге завдання - нова якість політики, справедлива політика. Опозиція повинна запропонувати українцям союз оновлених політичних сил, з новою енергією, свіжими поглядами на майбутнє країни, єдиним порядком денним, чітким планом дій. Третє завдання - довіру людей. Щоб реально протистояти владі, опозиція повинна йти до людей. Ми повинні спиратися на громадянське суспільство. Ми повинні бути солідарні з суспільством», - сказала лідер партії.

«Ми будуємо партію лідерів. Наші активісти повинні стати реальними громадськими лідерами у своїх областях, районах і містах. Разом ми побудуємо нову партію - партію під контролем людей і для людей. Це буде сучасна європейська партія: активної, прямої, громадянської дії», - сказала Королевська.

У свою чергу, екс-лідер УСДП Євген Корнійчук нагадав, що УСДП - одна з найстаріших партій в Україні, яка сповідує цінності, що лежать в основі європейського світогляду і способу життя. «Ці цінності також лежать в основі Блоку Юлії Тимошенко», - зазначив він.

«Партії - засновниці Блоку: УСДП, Батьківщина, ПРП - це партії-партнери, партії-сестри. Ми завжди підтримували один одного у важку хвилину. Члени УСДП зміцнювали Батьківщину, сьогодні члени Батьківщини підтримують УСДП. Так БЮТ міцнішатиме з кожним днем. Наталія Юріївна - яскравий, харизматичний лідер. Упевнений, це той лідер, який забезпечить спадкоємність традицій і дасть нашій партії потужний імпульс для розвитку. Її прихід у нашу партію посилить не тільки УСДП, але і весь БЮТ», - сказав Корнійчук.

Сьогодні в Києві проходить VIII з`їзд Української соціал-демократичної партії. У ньому беруть участь 97 делегатів з усієї Україні. На порядку денному: обрання голови партії та її політради, а також - прийняття резолюції з`їзду про політичну ситуацію в країні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.