Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров вважає, що не тільки він, а й українці стали заможнішими

Влада 3756 переглядів

Опубліковано - 27.12.2011 11:31 | Всі новини | Версія для друку

Азаров вважає, що не тільки він, а й українці стали заможнішими
Азаров вважає, що не тільки він, а й українці стали заможнішими
Прем’єр-міністр України Микола Азаров впевнений, що його уряд веде «правильну» політику.

Про це, зокрема, свідчить зростання купівельної спроможності громадян, каже він.

«Чи вважаю я правильною політику, яку проводить уряд? Так, я вважаю її правильною. Звісно, щось ми не зуміли зробити, щось пішло не так, як треба було. Без цього не буває. Але в цілому, ми зі своїм завданням справилися. Нам є що сказали людям», — заявив він під час засідання економічного прес-клубу.

Так, повідомив прем’єр, у 2011 році «суттєво виросла купівельна спроможність населення».

Він зазначив, що роздрібний товарооборот виріс на 15%: українці стали більше купувати продовольчих продуктів (зросло споживання м’яса, а овочів і фруктів населення купило в 1,5 рази більше, ніж минулого року).

Характерно, наголошує Азаров, що споживча активність стосується не тільки товарів першої необхідності: у цьому році було українці придбали в 2 рази більше б/у автомобілів, на 30% - нових авто, у 1,5 рази — телевізорів, на 30% - супутникових антен, а мобільних телефонів — у 16 разів більше тощо.

«Якщо населенню не вистачає на продукти харчування, хіба вони купуватимуть супутникові антени?» — риторично запитує Азаров. Він впевнений, що це «абсолютно об’єктивні дані, які свідчать, про те, що купівельна спроможність населення зростає».

Нагадаємо, напередодні Азаров заявив, що про позитив у 2011 році свідчить зростання витрат населення на культурний відпочинок: «Коли важко, то в музеї і на концерти не ходять - економлять», — заявив прем`єр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.