Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецькі чорнобильці прикрасили ялинку вдячності владі

За право людини 4809 переглядів

Опубліковано - 29.12.2011 14:42 | Всі новини | Версія для друку

Донецькі чорнобильці прикрасили ялинку вдячності владі
Донецькі чорнобильці прикрасили ялинку вдячності владі
Сьогодні, 29 грудня, у Донецьку біля будівлі обласного управління Пенсійного фонду зібралося близько 100 протестувальників чорнобильців.

Вони принесли ялинку до будівлі головного управління Пенсійного фонду в Донецькій області і повісили на неї ксерокопії невиконаних рішень судів щодо виплати їхніх пенсій та пільг, повідомляє "Новости Донбасса".

На кількох ксерокопіях написано "Янукович, ти зрадив свій народ!" і "Янукович! Щоб ти здох!".

За словами голови ініціативної групи донецьких чорнобильців Володимира Деркача, в області на сьогоднішній день не виконуються 7200 рішень з виплати чорнобильських пенсій і пільг.

"Це ми живемо не в Україні, а на зоні. У нас вже немає ні судів першої інстанції, ні апеляційного, ні вищого адміністративного, ні верховного, ні конституційного судів. Їх всіх купили і залякали", - заявив Деркач.

Деркач зазначив, що всі легальні способи відстоювання своїх прав в Україні у них закінчилися.

"Це ж подумати тільки, академіки там сидять, доктора юридичних наук. Гідні люди, які представляють судову владу, вони обо*рались і сказали - скільки Азаров дасть - стільки ви і отримаєте", - додав він, коментуючи нещодавнє рішення КС, яке підтверджує конституційність регулювання обсягу виплат чорнобильських пенсій Кабміном.

Донецькі правоохоронці, присутні на акції, заборонили чорнобильцям встановлювати ялинку, пославшись на правила благоустрою міста, тому протестувальники по черзі тримали ялинку в руках.

Начальник управління Донецької міськради зі зв'язків з громадськістю Максим Ровінський, також присутній на акції, повідомив, що заявка на проведення акції була подана до міської ради не завчасно. Протестувальники, у свою чергу, заявляють, що подали заявку на проведення акції завчасно.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.