Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада приховує правду про стан здоров’я Тимошенко

Пістолетне право 4508 переглядів

Опубліковано - 16.01.2012 15:09 | Всі новини | Версія для друку

Влада приховує правду про стан здоров’я Тимошенко
Влада приховує правду про стан здоров’я Тимошенко
Влада використовує тему здоров’я Юлії Тимошенко для відволікання уваги громадськості від її незаконного ув’язнення.

Про це сьогодні на брифінгу заявив адвокат екс-прем’єра Сергій Власенко, повідомила прес-служба «Батьківщини».

«Питання у тому, що Тимошенко знаходиться у тюрмі незаконно, вирок Печерського районного суду і ухвала Апеляційного суду Києва не відповідають закону та принципам верховенства права і не мають нічого спільного з чинним законодавством України», - наголосив він.

«Нам достеменно відомо, що зараз у Качанівській колонії фальшують покази свідків, пов’язаних з інцидентом, коли Тимошенко втратила свідомість. У нас є докази такого фальшування, і якщо влада буде продовжувати фальшувати інформацію щодо стану здоров’я Тимошенко, ми ці доказі оприлюднимо», - заявив адвокат.

«Це нормально, якщо о другій годині ночі у Качанівську колонію звезли лікарській консиліум з харківських лікарень, а Юлію Тимошенко приводили до тями після втрати свідомості більше двох годин? У нас є розуміння того, що влада зробила першу спробу: вони хотіли подивитись чи виживе Тимошенко в такій ситуації, чи не виживе», - переконаний захисник.

Власенко також обурений, що влада розповсюджує низку чуток і неправдиву інформацію про стан здоров’я Юлії Тимошенко.

За його словами, медики МОЗ і пенітенціарної служби весь час доповідають, що вона здорова, але акти медичного огляду, складені тими ж самим медиками, свідчать про інше.

«Складається враження, що вони не хочуть ефективно лікувати Юлію Тимошенко», - заявив адвокат та додав, що екс-прем’єра свідомо «лікують» так, щоб у неї залишався больовий синдром.

За його словами, «через цей театр абсурду Тимошенко прийняла рішення - і письмо поінформував про це керівництво Качанівської колонії - про те, що вона відмовляється зустрічатися з медиками пенітенціарної служби, а також відмовляється від прийняття будь-яких лікарських препаратів від працівників пенітенціарної служби».

«Якщо вони постійно заявляють про те, що вона здорова, то навіщо їй з ними зустрічатись, хоча я підкреслюю, що вона постійно лежить», - заявив Власенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.