Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Екс-дружина Ковтуна, її діти і товариш госпіталізовані

Світ навколо нас 6799 переглядів

Опубліковано - 11.12.2006 20:17 | Всі новини | Версія для друку

Екс-дружина Ковтуна, її діти і товариш госпіталізовані
Екс-дружина Ковтуна, її діти і товариш госпіталізовані
Екс-дружина російського бізнесмена Дмитра Ковтуна, двоє її дітей і громадянський чоловік госпіталізовані в Німеччині з підозрою на зараження полонієм-210, повідомив сьогодні на прес-конференції в Гамбурзі керівник слідчої бригади Томас Менцель.

"Зараження - це означає, що сліди полонію були знайдені на одязі людини, тоді як поки незясовано, чи має місце отруєння полонієм, тобто наявність небезпечної для життя концентрації радіоактивного елемента в організмі", - сказав він.

"Саме для цього всі четверо поміщені в лікарню, де проходять обстеження. Тільки після одержання остаточних результатів обстеження можна буде говорити про те, чи отруєні вони полонієм", - підкреслив керівник слідчої бригади.

Як повідомила раніше Генпрокуратура РФ, у Ковтуна, що зустрічався у жовтні 2006 року в Лондоні з екс-співробітником ФСБ Олександром Литвиненком, виявлено захворювання, пов’язане з отруєнням радіоактивним нуклідом.

Литвиненко, що втік у 2000 році у Великобританію і одержав у жовтні цього року британський паспорт, помер 23 листопада в лікарні Університетського коледжу Лондона.

Фахівці британського Агентства охорони здоров’я знайшли в його тілі сліди радіоактивного елемента полоній-210, який потім також було знайдено в деяких місцях, які Литвиненко відвідував, зокрема, у ресторані Itsu і готелі Millennium у центрі Лондона.

Сліди радіації були знайдені й у Гамбурзі в деяких квартирах, які відвідував у період з 28 жовтня по 1 листопада поточного року Ковтун. Зокрема, за даними федерального відомства радіаційного захисту, у квартирі екс-дружини бізнесмена на дивані і стільці "абсолютно точно є сліди полонію-210".

Тим часом, сьогодні, закінчився тригодинний допит третього учасника тієї зустрічі - Андрія Лугового. "Я давав свідчення винятково як свідок, сама зустріч продовжувалася більш трьох годин, - сказав Луговий . - Мене допитували співробітники Генпрокуратури в присутності детективів Скотланд-Ярду".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.