Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович відреагував на резолюцію ПАРЄ: дав команду пришвидчити слідство по справах Тимошенко

Пістолетне право 4381 перегляд

Опубліковано - 31.01.2012 11:01 | Всі новини | Версія для друку

Янукович відреагував на резолюцію ПАРЄ: дав команду пришвидчити слідство по справах Тимошенко
Янукович відреагував на резолюцію ПАРЄ: дав команду пришвидчити слідство по справах Тимошенко
Президент Віктор Янукович відреагував на резолюцію ПАРЄ, пришвидшивши фабрикування справ проти Юлії Тимошенко.

Про це захисник лідера опозиції заявив журналістам після відвідання Юлії Тимошенко у Качанівській колонії, повідомля. прес-служба «Батьківщини».

Сергій Власенко нагадав, що в Резолюції, яку прийняла ПАРЄ, було зазначено, що в Україні відбуваються політичні репресії щодо Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, Валерія Іващенка та інших. В резолюції Парламентська асамблея Ради Європи закликала українську владу звільнити політичних в’язнів, зокрема, Юлію Тимошенко.

«Сьогодні ми отримали відповідь від Януковича на заклик ПАРЄ. Сьогодні в чергове до Юлії Володимирівни прийшли слідчі, які сказали, що в них є вказівка швидко завершити ознайомлення з матеріалами справи для того, аби передати цю справу на розгляд одного з судів Харкова», - зазначив захисник лідера опозиції.

Сергій Власенко нагадав, що вже після прийняття ПАРЄ резолюції по Україні, відповідаючи на запитання українських журналістів в Давосі, Віктор Янукович зазначив, що він вважає, що справа по ЄЕСУ буде швидко передана до суду.

«Слідчі виконують прямі публічні вказівки Януковича. Це не перша його заява. Якщо ви пам’ятаєте, у «газовій справі», коли його спитали: «Як Ви хочете, щоб вирішилась справа Тимошенко?», він сказав: «Швидко». Тобто, не законно, не об’єктивно, а швидко, і тоді Кірєєв кожен день слухав справу. Зараз відбувається те саме», - підкреслив захисник.

Сергій Власенко також додав, що він перебуватиме у відрядженні, про що письмово повідомив слідчого, проте, за його словами, слідчий зазначив, що, незважаючи на це, слідчі дії все одно будуть проводитися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.