Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко вважає, що світу не варто сподіватися на цивілізований діалог з Януковичем

Пістолетне право 4269 переглядів

Опубліковано - 1.02.2012 16:38 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко вважає, що світу не варто сподіватися на цивілізований діалог з Януковичем
Тимошенко вважає, що світу не варто сподіватися на цивілізований діалог з Януковичем
Сьогодні прес-служба партії «Батьківщина» оприлюднила лист від Юлії Тимошенко, яка знаходиться у у місцях позбавлення волі.

Ми надаємо текст листа без змін та коментарів:

Репресії та оголошення в міжнародний розшук стосовно Арсена Авакова – колишнього губернатора Харківщини, лідера обласної організації партії «Батьківщина» - засвідчили, як насправді Президент України Віктор Янукович ставиться до настанов, порад та рекомендацій цивілізованого світу.

У той час, коли вся Європа, Європарламент та ПАРЄ висловлюються за негайне припинення переслідування за політичні переконання, Віктор Янукович розпочинає нову хвилю цькування, залякування та шантажу щодо опозиції, демократії і громадянського суспільства в Україні.

Усім добре зрозуміло, що єдиним «злочином» Арсена Авакова є приналежність до рядів опозиції та до лав партії «Батьківщина». І саме тому нові репресії – це безумовна і показова політична розправа над інакомислячими.

Мова тут не про чергову «помилку» і не про «перегини» на місцях, оскільки у мене є безумовні підстави стверджувати, що всі політичні репресії в країні, всі судові процеси, всі політичні кримінальні справи контролюються і організовуються Віктором Януковичем особисто.

З огляду на це я вважаю за необхідне попередити Європу та цивілізований світ про небезпеку «рівного, партнерського» діалогу з цією людиною.

Світогляд Януковича формувався не в «сорбоннах» і не в «оксфордах». Він виріс та виховався в кримінальному світі, і саме звідти переніс правила спілкування в світ української політики, а зараз намагається грати за ними і в Європі.

У тому світі «кинути», «розвести», обдурити – це абсолютно нормальні явища та дії. І саме так сьогодні ставиться Віктор Янукович до цивілізованого світу та міжнародних організацій. Більше того, відомо, що у приватних розмовах він відверто хизується своїм нахабством у спілкуванні з світовими лідерами та хвалиться тим, що жодних рекомендацій виконувати не буде. Адже в його світі – це було б приниженням.

Я хочу попередити європейських політиків про абсолютну марність сподівань на порозуміння з українським диктатором. Поняття честі, гідності та дотримання слова ніколи не були йому зрозумілими і такими ніколи не стануть.

Щоб зняти всі можливі питання, я мушу зазначити, що я виступаю категорично проти будь-яких санкцій стосовно України, якщо вони бодай ледь-ледь торкнуться простих людей, а не влади. Але я зобов’язана пояснити світу, з ким вони мають справу, щоб не плекати зайвих ілюзій щодо можливого розвитку політичних процесів в Україні.

З повагою,
Юлія Тимошенко
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.