Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція нагадує, що настав час витягнути з шухляди законопроект про порядок імпічменту Президента

Влада 3859 переглядів

Опубліковано - 6.02.2012 16:32 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція нагадує, що настав час витягнути з шухляди законопроект про порядок імпічменту Президента
Опозиція нагадує, що настав час витягнути з шухляди законопроект про порядок імпічменту Президента
Парламент повинен якнайшвидше розглянути проект закону про порядок імпічменту Президента.

Про це в понеділок, 6 лютого, під час Погоджувальної ради, голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко, повідомила прес-служба "Фронту Змін".

Він нагадав, що законопроект № 9066 про порядок імпічменту Президента Ураїни зареєстрований 23 серпня 2010 року лідером "Фронту Змін" Арсенієм Яценюком.

"Ми вважаємо, що одним із важливих законопроектів, які треба розглядаті на цій сесії, є законопроект № 9066", - підкреслив Микола Мартиненко.

"Такі закони діють у всіх цивілізованих державах", - наголосив він.

"Ми пропонуємо розпочати процедуру розгляду даного законопроекту якомога швидше", - додав Микола Мартиненко.

Нагадаємо, законопроект № 9066 передбачає, що ініціювати початок процедури імпічменту Президента може 1/5 конституційного складу парламенту (90 народних депутатів), обґрунтувавши таку необхідність в письмовому поданні. Подальша процедура потребуватиме 226 голосів, як це й передбачено Конституцією.

Закон чітко визначає порядок діяльності спеціальної тимчасової слідчої комісії щодо імпічменту Президента, правовий статус спеціального прокурора, спеціальних слідчих, голови, заступника голови, секретаря та інших членів спеціальної тимчасової слідчої комісії, задіяних в процедурі імпічменту президента. У проекті закону пропонується забезпечити відкритість та гласність процесу імпічменту президента. Спеціальна тимчасова слідча комісія проводить свою роботу у формі відкритих засідань, а відповідні рішення приймаються народними депутатами відкритим поіменним голосуванням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.