Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд над бандою “перевертнів” виніс вирок. Питання залишилися

Кримінал 6360 переглядів

Опубліковано - 6.02.2012 23:28 | Всі новини | Версія для друку

Суд над бандою “перевертнів” виніс вирок. Питання залишилися
Суд над бандою “перевертнів” виніс вирок. Питання залишилися
Сьогодні, 6 лютого, апеляційний суд Києва засудив 12 екс-співробітників міліції до термінів від десяти років до довічного ув’язнення по звинуваченню у бандитизмі, умисних вбивствах і розбої.

Як повідомили у Генеральній прокуратурі, у понеділок суд завершив зачитувати вирок.

"Справа проти організатора і учасника банди Ігоря Гончарова була закрита у зв’язку з його смертю", - зазначили у ГПУ.

Повідомляється, що двох екс-міліціонерів суд засудив до довічного терміну, інших членів організованої злочинної групи - до тюремних термінів від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

"Крім того, колишніх працівників міліції позбавили спеціальних звань", - підкреслили у Генпрокуратурі.

За даними відомства, цивільні позови, заявлені потерпілими, задоволені у повному об’ємі.

"Після вивчення вироку стороною звинувачення буде прийнято рішення про наявність або відсутність підстав для касаційного оскарження", - додали у Генпрокуратурі.

Як повідомлялося раніше, заарештували членів цієї банди у травні 2002 року.

До складу банди входили як колишні, так і працюючі міліціонери, які викрадали людей з метою викупу, а потім вбивали їх.

Гончаров помер 1 серпня 2003 року в Лук’янівському слідчому ізоляторі; перед смертю він передав у засоби масової інформації листи, в яких повідомляв інформацію про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

У червні 2004 року Генпрокуратура встановила, що Гончаров помер через травми, отримані у Лук’янівському слідчому ізоляторі, і у зв’язку з цим порушила кримінальну справу, а у вересні 2004 року заарештувала співробітника СІЗО, якому висунули звинувачення.

Від “Аратти”: попри те, що "перевертні" отримали покарання, ні слідство, ні суд не дали відповідь на головне питання: хто був тим високим покровителем банди, що дозволяло злочинцям тривалий термін безкарно чинити злочини?

Ми вважаємо, що доки ці люди залишатимуться на свободі, доки суспільству не будуть названі їхні імена - буде існувати небезпека рецедиву. Бо очевидно, що у цих кукловодів свебітимуть руки знову набрати "перевертнів" і чинити ще гірші злочини.

Сам факт існування такої банди наочно засвідчує, більшовицькі органи "правопорядку" становлять реальну небезпеку для суспільства, а тому мають бути демонтовані, а Україна має створити нову систему органів державної влади, які б захищали не право влади на необмежену владу над громадянами, а права громадян від будь-яких посягань.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.