Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після мітингів 4 лютого, Президент Росії заговорив про навалу шпигунів

Світ навколо нас 4502 перегляди

Опубліковано - 7.02.2012 14:14 | Всі новини | Версія для друку

Після мітингів 4 лютого, Президент Росії заговорив про навалу шпигунів
Після мітингів 4 лютого, Президент Росії заговорив про навалу шпигунів
Президент РФ Дмітрій Медвєдєв заявив, що російські контррозвідники в 2011 році припинили діяльність 41 кадрового працівника іноземних спецслужб, а також виявили 158 агентів.

"Підсумки контррозвідувальної діяльності ФСБ в минулому році наочно показують, що активність (зарубіжних) спецслужб не спадає, вони виконують свої завдання. З цілком зрозумілих причин їх цікавить і наше економічне життя, і внутрішня політика, і цілий ряд інших фактів", - зазначив глава Кремля.

"Цифри, які я зараз оголошу, взагалі не прийнято називати. Але вони показують сам результат діяльності ФСБ, і це хороший результат. У 2011 році припинено діяльність 41 кадрового працівника іноземних спецслужб, а також виявлені 158 агентів спецслужб іноземних держав, включаючи певну кількість громадян нашої країни", - заявив Медвєдєв у вівторок, 7 лютого, на колегії ФСБ.

Він також звернув увагу на необхідність удосконалювати методи роботи ФСБ в області забезпечення економічної безпеки країни, оскільки цей аспект стає все більш актуальним у міру "успішної інтеграції Росії в світову економіку".

"Органам ФСБ необхідно реагувати на випадки промислового шпигунства, яке застосовується у всьому світі, в тому числі проти інтересів нашої країни, протидіяти спробам незаконно потіснити вітчизняні компанії на зарубіжних ринках, що досить часто, на жаль, відбувається", - сказав Президент РФ.

Як повідомлялося раніше, влітку 2010 року в США за підозрою в шпигунстві було затримано групу російських громадян. У результаті їх обміняли на чотирьох інших росіян, засуджених раніше в РФ за шпигунство. Винуватцем провалу російських секретних агентів був визнаний колишній заступник начальника американського відділу Управління "С" (нелегальна розвідка) СЗР полковник Алєксандр Потєєв.

Раніше прем’єр-міністр РФ Владімір Путін заявляв, що російські спецслужби не займаються фізичною ліквідацією зрадників за кордоном.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.