Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські вибори. Путінські соколи здійснили агітрейд на Японію

Світ навколо нас 4230 переглядів

Опубліковано - 9.02.2012 10:01 | Всі новини | Версія для друку

Російські вибори. Путінські соколи здійснили агітрейд на Японію
Російські вибори. Путінські соколи здійснили агітрейд на Японію
Японські ВПС були підняті за тривогою через обліт повітряного простору Японії п’ятьма російськими військовими літаками.

Токіо назвало цей випадок "безпрецедентним". Згідно з повідомленням, вранці над акваторією у північного острова Хоккайдо та північного краю острова Хонсю пролетіли два стратегічні бомбардувальники Ту-95, два фронтових розвідника Су-24 і літак дальнього радіолокаційного виявлення і управління А-50.

За даними джерел в міністерстві оборони, порушення повітряного простору не було.

Однак появу одразу п’яти військових літаків поблизу повітряного простору Японії у відомстві назвали безпрецедентним.

Нагадаємо, у вересні 2011 року два російські бомбардувальники Ту-95 за 14 годин облетіли територію Японії, не порушуючи при цьому її повітряного простору.

Від “Аратти”: за дивним збігом обставин, рейд російської військової авіації до кордонів Японії співпав з виборчою кампанією з обрання Президента РФ. При тому, позиції головного претендента на цю посаду Владіміра Путіна - не такі вже й міцні. У Москві та багатьох російських містах не припиняються багатотисячні антипутінскі мітинги громадян.

Оскільки Путін вже далеко не вперше балатується на цю посаду, то не можна не помітити "дивну" закономірність його агітації: обов’язково під час вибрчої кампанії відбувається щось пов’язане з війною. Або вибухають житлові будинки з людьми, або чечнців( до речі громадян РФ) "мочать у сортирах". Як бачимо нинішня кампанія відрізняється хіба що тим, що суб’єктами агітаційної агресії замість громадян Росії стали країни, які межують цією "миролюбивою" державою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.