Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні - свято розпусниць і пустунок

Світ навколо нас 4665 переглядів

Опубліковано - 9.02.2012 15:24 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні - свято розпусниць і пустунок
Сьогодні - свято розпусниць і пустунок
Сьогодні — Міжнародний день стриптизу. Це відбулося 119 років тому, увечері 9 лютого 1893 року в відомому паризькому кабаре Мулен Руж. Увесь одяг скинула з себе красуня Мона.

За непристойну поведінку дівчину заарештували і оштрафували на 100 франків, що викликало протест і безлади в столиці Франції, передає olio.in.ua.

Своєрідним протостриптизом можна вважати танець «канкан», що з’явився у Франції на півстоліття раніше. Його почали виконувати в ресторанах, кабаре та інших розважальних закладах. І канкан, і стриптиз десятиліттями вважалися непристойними, викличними і вульгарними танцями. Між танцюристками та повіями ставили знак рівності.

У наш час стриптиз став явищем, цілком прийнятним суспільством. Більш того, еротичні танці стали невід’ємною частиною масової культури. Без епізодів зі стриптизом не обходяться багато фільмів.

Стриптизерки, принаймні в США, вважаються такими ж звичайними робітницями, як, наприклад, медсестри або продавці. Вони — законослухняні платники податків. Для багатьох дівчат виступ біля жердини - лише старт у кар’єрі, ніяк не пов’язаної з демонстрацією тіла.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.