Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська опозиція по відношенню до України має однакові імперські комплекси, - як і офіційний Кремль

Імперія «Совок» 6050 переглядів

Опубліковано - 12.02.2012 11:25 | Всі новини | Версія для друку

Навальний: “Українці і росіяни - один і той же народ”
Навальний: “Українці і росіяни - один і той же народ”
Українські журналісти в ефірі телеканалу «Інтер» обрушилися з критикою на російського опозиціонера Олексія Навального після того, як він заявив про необхідність найтіснішого інтеграції Росії, Україні і Білорусії.

«Україна і Білорусь є головними геополітичними союзниками Росії. Наша зовнішня політика повинна бути максимум спрямована на інтеграцію з Україною і Білорусією... Фактично ми один і той же народ ... Ми повинні посилювати інтеграцію», - сказав Навальний.

«Я думаю, що тут багато хто відразу напружилися, почувши ваші слова про те, що українці і росіяни - один народ», - зауважив телеведучий Євген Кисельов, а студія відповіла йому оплесками.

«Я не збираюся доводити, що не існує української нації... Але ми можемо жити в дуже і дуже близькій конструкції... Немає більш спорідненої країни для Росії ніж України», - відповів Навальний.

Він також закликав не драматизувати те, що в інтеграційних процесах Москва буде прагнути зайняти домінуюче положення.

«Це природний політичний процес... Є велика країна, є менша країна...

Природно, політичні еліти - один намагається підім’яти під себе іншого, а інший намагається залишити собі більше повноважень. Все можна порахувати і можна придумати прийнятну конструкцію», - запевнив Новальний.

«Російські демократи закінчуються на тому місці, де починається України! Ми - суверенна держава! Ці розмови, ця риторика може бути близька вашим виборцям, але в Україну половина ваших симпатиків відвернулася після цього», - запротестувала присутня в студії українська журналістка Ірина Соломко з журналу «Корреспондент».

«Це родова травма української демократії. Скрізь здається змова захоплення Україною з метою приєднання до Росії », - посміхнувся у відповідь Навальний.

«Ніхто так не думає. Нікому це не потрібно. У російському політичному порядку денному питання інтеграції з України знаходиться на 25 місці», - додав він.

Навальний пояснив, що мова йде про інтеграцію за прикладом Євросоюзу, де, наприклад, існують суверенні Франція і Німеччина, але водії абсолютно безперешкодно перетинають кордон між державами.

«Я щороку проводжу 6 годин на російсько-українському кордоні. А в Білорусію проїжджаю, навіть не зупиняючись», - пояснив громадський діяч.

На його думку, Україні не повинна розцінювати це як замах на свій суверенітет. Більше того, Москва сама не зацікавлена ​​в тому, щоб нести витрати на утримання України.

«Хіба це означає, що я зараз залізу на вашу Верховну Раду і почну відривати ваш прапор і герб? Ми не хочемо вирішувати і ваші проблеми. У нас немає ні найменшого бажання влазити до вас і робити роботу за вас», - підсумував Навальний.

***

Анекдот до теми про «незацікавлення Москви»

Шпигунський скандал!

Новопризначений глава СБУ заявив:

- У мене є підозра, що серед міністрів Кабміну Азарова, поголовно призначених з Кремля, є шпигун, який працює в інтересах Україні!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.