Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Десять малих українських міст мають отримати від Євросоюзу півтора мільйона євро

Регіональні новини 7874 перегляди

Опубліковано - 14.02.2012 04:47 | Всі новини | Версія для друку

Десять малих українських міст мають отримати від Євросоюзу півтора мільйона євро
Десять малих українських міст мають отримати від Євросоюзу півтора мільйона євро
Європейський Союз має намір виділити 1,5 млн євро грантової допомоги на реалізацію енергоефективних проектів у десяти малих містах України.

Згідно з повідомленням, кошти будуть виділені на реалізацію проектів підвищення енергоефективності муніципальних систем тепло- та водопостачання, теплової санації будівель соціальної сфери (дитячі садки і школи), а також проектів, пов’язаних з переходом на місцеві відновлювані джерела енергії (біомаса).

Учасниками програми стануть Гола Пристань (Херсонська область), Бурштин та Долина (Івано-Франківська область), Рахів (Закарпатська область), Зоринськ (Луганська область), Яготин (Київська область), Новоселиця (Чернівецька область), Борщів і Копичинці (Тернопільська область ), Зеленодольськ (Дніпропетровська область).

Термін реалізації проектів - 13-24 місяці. Проекти будуть виконуватися на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. У рамках програми будуть проведені попередні та заключні енергоаудити з метою підтвердження ефективності реалізованих проектів і фактично досягнутої економії коштів.

Підтримку та консультації за проектами виконуватимуть експерти ЄС ESIB (проект Ініціатива енергозбереження у будівлях в країнах Східної Європи та Центральної Азії).

Раніше КоммерсантЪ-Україна з посиланням на високопоставлене джерело в Єврокомісії повідомив, що припинена реалізація всіх секторальних програм бюджетної підтримки, в рамках яких Києву виділялося безоплатне фінансування.

Пізніше глава представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануель Тейшейра спростував інформацію про те, що ЄС призупинив надання допомоги Україні. "Це не так. Євросоюз продовжує надавати свою допомогу", - сказав він в інтерв’ю 5 каналу.

Він уточнив, що призупинено виконання лише деяких програм "в очікуванні рішень української влади щодо виконання вимог, які передбачені впровадженням цих програм".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.