Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Керівництво концтабору каже, що Тимошенко відмовилася від обстеження під відеокамерами

Пістолетне право 5210 переглядів

Опубліковано - 14.02.2012 15:11 | Всі новини | Версія для друку

Керівництво концтабору каже, що Тимошенко відмовилася від обстеження під відеокамерами
Керівництво концтабору каже, що Тимошенко відмовилася від обстеження під відеокамерами
У Державній пенітенціарній службі України заявляють, що екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка перебуває в ув’язненні у Качанівській колонії, відмовилась від обстеження фахівцями МОЗ та лікарями ДПтС України.

Про це повідомляє прес-служба ДПтС України на офіційному сайті відомства.

Зокрема, у повідомленні зазначається, що в рамках виконання міжнародних домовленостей, у відповідності з нормами кримінально-виконавчого законодавства та міжвідомчого наказу про створення комісії для медичного обстеження Тимошенко сьогодні, 14 лютого, до Качанівської виправної колонії Харківської області прибула комісія висококваліфікованих лікарів, в тому числі представники від Канади та Федеративної Республіки Німеччина, і що членами комісії пацієнтці було запропоновано провести обстеження стану її здоров’я на її ж вимогу.

«Однак, ув’язнена відмовилась від участі в обстеженні фахівцями МОЗ України та лікарями ДПтС України», - зазначають в прес-службі Державної пенітенціарної служби України.

Такі заяви Тимошенко в Державній пенітенціарній службі України називають «прямим порушенням вимог чинного законодавства України (зокрема, ст.116 Кримінально-виконавчого кодексу України, якою передбачено консультування, лікування або обстеження залученими лікарями хворого засудженого під наглядом медперсоналу виправного закладу) та розцінюється як небажання проходити засудженою Тимошенко медобстеження в рамка правового поля».

Про відмову Тимошенко від запропонованих послуг лікарів складено відповідний акт.

Наразі комісія приймає рішення щодо подальших свої дій, повідомляють у пенітенціарній службі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.