Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Власенко заявив, що концтабірні медики намагалися отримати конфіденційну інформацію про Тимошенко

Пістолетне право 4424 перегляди

Опубліковано - 15.02.2012 15:23 | Всі новини | Версія для друку

Власенко заявив, що концтабірні медики намагалися отримати конфіденційну інформацію про Тимошенко
Власенко заявив, що концтабірні медики намагалися отримати конфіденційну інформацію про Тимошенко
Результати незалежного медичного обстеження Юлії Тимошенко будуть оприлюднені найближчим часом.

Про це повідомив її захисник Сергій Власенко, передає прес-служба «Батьківщини».

«Нарешті відбулося незалежне медичне обстеження стану здоров’я Юлії Тимошенко», - сказав він.

Власенко розповів, що німецькі лікарі вчора завершили обстеження і він сподівається, що результати знаходяться вже у Тимошенко.

При цьому він уточнив, що конверт з результати обстеження спочатку був переданий до рук медичного працівника Качанівської колонії, за умови, що сьогодні зранку він буде переданий екс-прем’єру.

При цьому Сергій Власенко зазначив, влада продовжує розповсюджувати неправдиву інформацію про обстеження з метою приховування реального стану здоров’я Юлії Тимошенко.

За його словами, в разі, якщо влада знову оприлюднить неправдиву інформацію, він сподіється, що Юлія Тимошенко дозволить оприлюднити достовірні результати обстеження.

Він повідомив, що обстеження проводили лише незалежні медичні фахівці з Німеччини, а представник МОЗ і пенітенціарної служби лише були присутні при обстеженні, не приймаючи ніякої участі.

«Результати обстеження в тих межах, в яких не порушується медична таємниця і конфіденційність, будуть найближчим часом оприлюднені», - пообіцяв адвокат.

Власенко також звернув увагу на те, що німецьких лікарів, які закінчили свою роботу о 12-ій годині ночі, ще три години «мурижили» представники пенітенціарної служби.

«Наскільки я знаю, робилася спроба переконати їх в тому, щоб вони підписали договір про обмін конфіденційною інформацією з українськими чиновниками МОЗ», - заявив Власенко та додав, що згідно з інформацією, якою він володіє, німецькі медики на це не погодились.

За словами адвоката, сьогодні обстеження Юлії Тимошенко продовжать медики з Канади.

Він також подякував німецьким та канадським лікарям, урядам Німеччини та Канади за їх роботу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.