Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столична влада зносить ринок «Юність»

Пістолетне право Регіон: м.Київ 5137 переглядів

Опубліковано - 20.02.2012 12:35 | Всі новини | Версія для друку

Столична влада зносить ринок «Юність»
Столична влада зносить ринок «Юність»
У понеділок, 20 лютого, о 6:00 на ринку «Юність» у Києві комунальні служби почали демонтаж кіосків на перетині вулиць Миропільської і Шолом-Алейхема.

Як повідомили у МВС, працівники міліції здійснюють охорону громадського порядку з дотриманням Закону та конституційних прав громадян України.

На даний момент правоохоронці затримали трьох осіб за хуліганство і доставили їх у Деснянське райуправління міліції.

Тим часом, як повідомляє LB.ua, наразі вже зрізані за допомогою зварювання секції одного з входів на ринок. Торговці підозрюють, що торгові точки будуть зносити, не дозволивши підприємцям забрати товар, що зберігається там.

В результаті сутичок з міліцією та працівниками комунального підприємства, постраждали двоє працівників ринку, один з них втратив свідомість. Як зазначає видання, працівники міліції відвезли потерпілого в невідомому напрямку.

Також міліція використовувала вогнегасник, з метою завести ще один ряд міліції на територію ринку. На даний момент вхід на ринок оточений міліцією.

Нагадаємо, на початку квітня працівники КМДА почали демонтувати кіоски на Дніпровському автомобільному ринку на бульварі Перова. 4 квітня влада планувала знести близько сотні незаконних кіосків, але через протести торговців демонтувала лише один. Торговці заблокували власними автомобілями всі під’їзди до ринку, щоб не дати кранам, які комунальники підігнали до входу на ринок за допомогою міліції, зносити кіоски. Пізніше власники торгових точок почали самостійно вивозити свої кіоски. В кінці квітня КМДА тимчасово призупинила демонтаж.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.