Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Microsoft вирішили змінити логотип Windows

Технології 6809 переглядів

Опубліковано - 20.02.2012 13:52 | Всі новини | Версія для друку

Логотипи Windows 1985 - 2012 рр.
Логотипи Windows 1985 - 2012 рр.
Різнокольоровий прапор Windows, який використовується як лого операційної системи в різних варіаціях вже близько 20 років, буде замінений схематичним зображенням вікна, написано у блозі Microsoft.

У логотипі Windows 8 компанія вирішила повернутися до витоків: новий одноколірний знак найбільше схожий на логотип версії Windows 1.0, що вийшла в 1985 році.

За словами представників Microsoft, змінити звичний логотип було вирішено, щоб відобразити істотні зміни в Windows 8, зокрема, поява користувальницького інтерфейсу Metro, заснованого на простих фігурах і типографіці. Однак при цьому було важливо зберегти впізнаваність знака. Роботу по створенню логотипа Windows 8 для Microsoft виконало брендингове агентство Pentagram.

Як повідомлялося раніше, тестова версія Windows 8 була представлена ​​у вересні. З цією системою Microsoft розраховує посунути конкурентів на швидко зростаючому ринку планшетних комп’ютерів і в той же час не втратити традиційне джерело доходу - сегмент персональних комп’ютерів.

Windows 8 має новий інтерфейс Metro для сенсорного управління, схожий з тим, що використовується на смартфонах під управлінням Windows Phone.

Microsoft збирається представити попередню версію Windows 8 для публічного тестування в рамках форуму Mobile World Congress 29 лютого. Поява фінальної версії системи очікується ближче до кінця поточного року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.