Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Діяльність московських попів все більше стає схожою на мирське рейдерство

Скандал 4567 переглядів

Опубліковано - 21.02.2012 18:08 | Всі новини | Версія для друку

Діяльність московських попів все більше стає схожою на мирське рейдерство
Діяльність московських попів все більше стає схожою на мирське рейдерство
Секретар глави Української православної церкви Московського патріархату архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко) відсторонений від роботи згідно з рішенням самочинного Священного Синоду.

Про це передає 5 канал.

Архієпископ Олександр був секретарем глави УПЦ МП митрополита Володимира (Сабодана), керував офіційним сайтом УПЦ МП і очолював Відділ зовнішніх церковних зв’язків (ВЗЦЗ), був постійним членом Синоду УПЦ МП.

За інформацією 5 каналу, Синод у Києво-Печерській лаврі відбувався попри те, що його скасував глава УПЦ МП Володимир своїм офіційним листом.

За попередньою інформацією сайту "Релігія в Україні", більшість членів синоду вранці зібралися в Києві і провели нараду, на якій ставили на обговорення два основні питання: можлива ліквідація ВЗЦЗ з метою виведення зі складу Синоду найближчого сподвижника митрополита Володимира, його секретаря архієпископа Олександра (Драбинка) і визнання недієздатним главу УПЦ МП митрополита Володимира, для чого висувалися пропозиції створити комісію для повноважного рішення з цього питання, або, не відкладаючи, оперативно прийняти рішення про недієздатність митрополита, використовуючи внутрішній церковний ресурс.

На офіційному сайті УПЦ МП відсутня будь-яка інформація про прийняті ієрархами у вівторок рішення, але є дані, що в цей день члени Священного Синоду відвідали митрополита Володимира в лікарні, де він проходить реабілітацію.

Як повідомлялося раніше, вчора стало відомо, що предстоятель УПЦ МП митрополит Володимир скасував засідання Священного Синоду церкви, призначеного на 21 лютого митрополитом Одеським і Ізмаїльським Агафангелом.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.