Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович доручив Азарову до 2 квітня розробити план євроінтеграції

Влада 3706 переглядів

Опубліковано - 1.03.2012 14:59 | Всі новини | Версія для друку

Янукович доручив Азарову до 2 квітня розробити план євроінтеграції
Янукович доручив Азарову до 2 квітня розробити план євроінтеграції
Президент України Віктор Янукович доручив Урядові розробити та затвердити план першочергових заходів на 2012 рік щодо інтеграції України до Європейського Союзу.

Про це повідомила прес-служба АП.

Глава держави дав низку доручень з метою належної реалізації домовленостей, досягнутих у ході 15-го Саміту «Україна – Європейський Союз», що відбувся 19 грудня 2011 року в Києві.

Президент, зокрема, доручив Прем’єр-міністру Миколі Азарову забезпечити виконання заходів щодо парафування тексту Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також підготувати план заходів щодо виконання у 2012 році Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до норм Євросоюзу.

Уряд, окрім того, повинен забезпечити завершення реалізації заходів щодо підготовки і прийняття законодавчих та інших нормативно-правових актів, передбачених Національним планом з виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму ЄС для України.

Президент також доручив керівникові Уряду провести комплексний аналіз положень проекту Угоди про асоціацію (які стосуються економічного та секторального співробітництва, створення поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі) на предмет необхідності реформування галузей національної економіки. За результатам аналізу мають бути підготовані відповідні пропозиції.

Кабмін також має підготувати та узгодити з Європейською Комісією пропозиції щодо розширення форм і збільшення обсягів залучення Україною допомоги ЄС для імплементації Угоди про асоціацію.

Зазначені доручення мають бути виконані до 2 квітня.

Уряд також має активізувати роботу з підготовки та реалізації проектів модернізації газотранспортної системи України за підтримки ЄС і міжнародних фінансових організацій.

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко має до 15 березня подати узгоджений з ЄС консолідований текст Угоди про асоціацію українською та англійською мовами.

Президент також доручив до 1 червня вжити заходів щодо підписання Угоди про внесення змін до Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про спрощення оформлення віз.

До 2 липня Уряд має вжити заходів щодо завершення переговорів з ЄС стосовно укладення Угоди про Спільний авіаційний простір.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.