Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Луценка показала Заходу, як українска влада ставиться до своїх міжнародних зобов’язань

Світ навколо нас 4394 перегляди

Опубліковано - 6.03.2012 22:04 | Всі новини | Версія для друку

Справа Луценка показала Заходу, як українска влада ставиться до своїх міжнародних зобов’язань
Справа Луценка показала Заходу, як українска влада ставиться до своїх міжнародних зобов’язань
Засудження в Україні Юрія Луценка минулого тижня стало новим підтвердженням, що режим Президента Віктора Януковича не ставиться серйозно до своїх зобов’язань щодо прав людини і демократії, які Україна має в Організації з безпеки і співпраці в Європі.

Про це заявив сьогодні голова Гельсінської комісії США Крістофер Сміт.

Як сказав на засіданні Палати представників конгресмен-республіканець, ув’язнення опозиційних лідерів Юлії Тимошенко і Юрія Луценка забороняє їм брати участь у парламентських виборах у жовтні, а це порушить серйозні питання щодо відповідності цих виборів стандартам ОБСЄ.

Це особливо непокоїть через те, що через два місяці після цих виборів, із початку 2013 року, Україна перебере головування в ОБСЄ, наголосив Крістофер Сміт, який очолює американську Комісію з безпеки і співпраці в Європі, відому також як Гельсінська комісія США. Цей урядовий орган відповідає за участь Сполучених Штатів Америки в роботі Організації з безпеки і співпраці в Європі.

Сміт також повторив, що це сповзання України далі від демократії й дедалі ближче до авторитаризму на кшталт російського чи білоруського шкодить відносинам держави зі США і з Європейським Союзом, які вже не раз чітко заявляли, що в Україні має поліпшитися дотримання прав людини й норм демократії.

Крістофер Сміт закликав владу України припинити це сповзання в авторитаризм, бо ізоляція країни, що настане внаслідок цього, піде лише на шкоду українцям, які, за словами конгресмена, так довго й такою дорогою ціною виборювали свободу, гідність і справедливість.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.