Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович не розуміє, чому опозиція критикує його щедрість

Влада 4529 переглядів

Опубліковано - 13.03.2012 17:58 | Всі новини | Версія для друку

Янукович не розуміє, чому опозиція критикує його щедрість
Янукович не розуміє, чому опозиція критикує його щедрість
Президент України Віктор Янукович закликає Верховну Раду спільно втілювати у життя його соціальні ініціативи, незважаючи на вибори.

Про це він сказав під час зустрічі з головою ВР Володимиром Литвиним та лідерами фракцій Партії регіонів, Народної партії і групи «Реформи заради майбутнього».

За словами Януковича, перед внесенням соціальних ініціатив була проведена величезна аналітична робота. «Ми прогнозували, яка ситуація у державі буде, і з урахуванням усіх чинників була підготовлена ця база», - сказав Президент.

Він наголосив, що підвищити соціальні стандарти є обов’язком влади, і зволікати із втіленням цього у життя не можна.

Янукович підкреслив, що критика стосовно того, що ці соціальні ініціативи пов’язані з виборчою кампанією, яка наближається, була б у будь-який час.

«Якщо це зробити у другому півріччі або зараз, все одно скажуть, що це пов’язано з виборами… Скажіть, будь ласка, у нас є періоди, час, який не пов’язаний з виборами? У нас перманентні вибори завжди, закінчуються парламентські - починається підготовка до президентських», - сказав Янукович.

На його думку, опозиція також має працювати над втіленням соціальних ініціатив, а не критикувати їх. Він зауважив, що виступати проти підвищення соціальних стандартів - означає бути в опозиції не до Президента, не до уряду, а до народу. «Це ж не опозиція до мене чи до уряду, це опозиція до народу, фактично. Ну, хай спробують. Я переконаний у тому, що буде відповідь від людей, якщо не зразу, то з часом», - сказав Янукович.

У свою чергу Литвин нагадав, що народні депутати домовились провести зустріч з членами Кабінету міністрів у п’ятницю для того, щоб обговорити соціальні ініціативи Президента і шляхи їхньої реалізації.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.