Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нелюди-шахраї “гріють руки” на чужій біді

Кримінал 6195 переглядів

Опубліковано - 21.03.2012 16:37 | Всі новини | Версія для друку

Нелюди-шахраї “гріють руки” на чужій біді
Нелюди-шахраї “гріють руки” на чужій біді
Мама Оксани Макар, Тетяна Суровицька, каже, що чутки про те, що у неї на рахунках уже 1,5 млн. грн пожертв від людей - це чорний піар.

Про це пише "Сегодня".

"У мене всього близько 600-700 тис. - показує вона смс-повідомлення в телефоні, які інформують її про стан рахунку." Дивіться, люди все надсилають і надсилають".

Жінка каже, що шахраї, прикриваючись її ім’ям, відкрили п’ять "липових" рахунків. "У мене всього два в Приватбанку. А решта - це шахраї, які наживаються на чужій біді. Вони повинні бути покарані", - пояснює вона.

Лікарі донецького опікового центру продовжують боротися за життя зґвалтованої і спаленої Оксани Макар. На завтра, 22 березня, заплановане чергове хірургічне втручання - лікарі будуть знову видаляти мертві тканини і робити пластику із закриття тазостегнового суглоба.

Про це повідомив керівник опікового центру Еміль Фісталь, який особисто проводить операції Оксані.

"20 березня була операція на прямій кишці і робили очищення ран, тепер будемо закривати тазостегновий суглоб з правого боку - він пошкоджений, стирчать обгорілі кістки, обгорів внизу і хребет. В цілому обгоріли всі кістки нижче пояса. Стан залишається вкрай важким", - пояснив Фісталь.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.