Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Телефонний шахрай заліз у кишеню співзасновника Microsoft

Світ навколо нас 4856 переглядів

Опубліковано - 28.03.2012 10:18 | Всі новини | Версія для друку

Співзасновник Microsoft Пол Аллен
Співзасновник Microsoft Пол Аллен
Шахрай з штату Пенсільванія зміг отримати доступ до банківського рахунку співзасновника Microsoft Пола Аллена шляхом декількох дзвінків в Citibank, де обслуговується мільярдер.

Особистість шахрая встановлена, ним є військовослужбовець армії США Брендон Лі Прайс. У січні він подзвонив в Citibank і переконав співробітників змінити поштову адресу, пов’язану з рахунком Аллена. Замість Сіетла Прайс назвав адресу в Піттсбурзі, штат Пенсільванія. Як шахраю вдалося видати себе за Аллена, не уточнюється.

Три дні потому Прайс знову зв’язався з банком. Він заявив, що втратив дебетову карту, і попросив вислати її на нову адресу. Співробітники Citibank виконали його прохання.

Використовуючи карту з доступом до банківського рахунку Аллена, Прайс зробив грошовий переказ через систему Western Union на суму в 15 тисяч доларів США. Ще 658,81 долара він сплатив за позикою в Банк збройних сил. Прайс також спробував пустити карту в хід в магазині відеоігор і в магазині "Все за долар". Загальний збиток, який шахрай завдав Аллену, склав 15 936 доларів США.

Факт шахрайства виявили співробітники Citibank та зв’язалися з правоохоронними органами. 2 березня Прайс був заарештований. Зараз він перебуває під вартою, а його справу буде передано до військового суду.

Зазначимо, Пол Аллен у 1975 році заснував компанію Microsoft разом з другом дитинства Біллом Гейтсом. У 1983 році він відійшов від справ, проте зберіг великий пакет акцій компанії. З 1986 року Аллен володіє інвестиційною компанією Vulcan.

За оцінкою Forbes, статки Аллена складають 14,2 мільярда доларів. У 2010 році бізнесмен заповідав після своєї смерті передати капітал на добродійність.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.