Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Арбузов заспокоює: обвалу гривні не буде. Поки що

Економіка 5069 переглядів

Опубліковано - 29.03.2012 15:22 | Всі новини | Версія для друку

Арбузов заспокоює: обвалу гривні не буде. Поки що
Арбузов заспокоює: обвалу гривні не буде. Поки що
Голова Нацбанку стверджує, що НБУ має у своєму розпорядженні достатній рівень резервів для згладжування різких коливань курсу гривні

Сергій Арбузов в інтерв`ю газеті «Урядовий кур`єр» від 29 березня заявив:

"Хочу всіх заспокоїти: навіть за найнегативніших сценаріїв розвитку Нацбанк має достатньо резервів для зменшення різких коливань курсу. Незважаючи на всі побоювання експертів, не бачу серйозних передумов для девальвації гривні. У базовому сценарії ми прогнозуємо, що приплив капіталу буде достатнім для фінансування дефіциту поточного рахунку".

При цьому голова НБУ відзначив, що негативні прогнози експертів мають передвиборну складову.

Як повідомлялося раніше, у лютому 2012 року платіжний баланс було зведено з дефіцитом 55 млн. дол., порівняно з дефіцитом у 889 млн. дол. у січні п.р. і профіцитом у 1,364 млрд дол. у лютому 2011 року. Дефіцит платіжного балансу за січень-лютий становив 944 млн. дол., порівняно з профіцитом у 1,624 млрд дол. за відповідний період минулого року.

Міжнародні валютні резерви Нацбанку у лютому скоротилися на 1%, або на 315,4 млн. дол., – до 31,048 млрд дол. Регулятор заявив, що він не виходив на міжбанківський валютний ринок з продажем валюти для підтримки курсу гривні, а винятково з цільовою інтервенцією в 113,4 млн. дол. для підтримки платежів НАК «Нафтогаз України» за зовнішніми контрактами.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.