Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонал-українофоб запропонував «загнобити» 5 канал

Скандал 4889 переглядів

Опубліковано - 29.03.2012 18:49 | Всі новини | Версія для друку

Болдирєв закликав соратників не ходити на 5 канал
Болдирєв закликав соратників не ходити на 5 канал
Депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв заявив, що на всіх партійних зустрічах переконує однопартійців не ходити на 5 канал.

Болдирєв заявив про це під час рекламної паузи в програми «Час. Підсумки дня», ведучим якої є Святослав Цеголко.

«5 канал потрібно загнобити і зробити так, щоб канал дивилася тільки сім’я Петра Порошенка», - заявив Болдирєв.

Пізніше міністр економіки Петро Порошенко, який є головним бенефіціаром 5 каналу, відреагував на заяву депутата від ПР. «Під час Великого посту віруючій людині не варто сердитися на слова, які лунали на адресу сім’ї «товариша Порошенка». Але я не можу не відреагувати на те, що стосується моєї 5-канальної сім’ї. Пане депутат, думаю, що Вам для того, щоб залагодити конфлікт з журналістами 5 каналу буде досить перепросити, визнавши, що слово «загнобити» Ви вживали не щодо них, а на адресу безглуздих політиків, що дозволяють собі поведінку, яка може загнобити гідність порядної людини, якою Ви, напевно, себе вважаєте»,- зазначив він.

При цьому міністр заявив, що змінив свою думку про Болдирєва. «І ще: Святославе, Романе, Сергію та інші журналісти, не звертайте на подібні речі уваги. Я завжди пишався тим, що Ви прямуєте стандартам професії. Завжди відстоюєте себе і команду. Бути її частиною для мене велика честь», - заявив Порошенко.

Раніше Болдирєв неодноразово робив резонансні заяви. Зокрема, він заявляв, що «УРСР створили три кривавих диктатори - Ленін, Сталін, і Хрущов» і висловив думку, що «Україна стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу».

«Я за те, щоб вона позбулася Галичини. Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну - з Донбасом і Кримом, це і буде перша Росія. А там буде Російська Федерація», - заявляє депутат.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.