Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Народна Самооборона” вирішила приєднатися до “Батьківщини”

Вибори-2012 6103 перегляди

Опубліковано - 30.03.2012 14:05 | Всі новини | Версія для друку

“Народна Самооборона” вирішила приєднатися до “Батьківщини”
“Народна Самооборона” вирішила приєднатися до “Батьківщини”
“Народна самооборона” прийняла рішення про приєднання до партії “Батьківщина”.

Про це йдеться у зверненні лідера НС Юрія Луценка до делегатів з’їзду "Батьківщина".

"Я так часто вживаю слово "разом", що час сказати головне. Як лідер "Народної самооборони", я тут і тепер заявляю про приєднання до партії "Батьківщина". Вірю, що шлях об’єднання – це шлях до перемоги. Маю на увазі перемогу передовсім не партійну, а перемогу здорового глузду. Перемогу правди, перемогу України та її народу", - йдеться у ньому.

Луценко також наголосив на необхідності "об’єднання в єдину команду демократів "Батьківщини", "Фронту змін", "УДАРу" та інших опозиційних партій Комітету опору диктатури, очищення партійних рядів".

"Висунення єдиного списку кандидатів у депутати, узгодженого не тільки з партійними штабами, але – головно – з виборцями. Розробка спільної Програми євроремонту України із конкретним планом реформи правосуддя, податкової системи, антимонопольної політики та прозорості використання державних ресурсів", - додав він.

"Скажу відверто: недопустимо, щоб вся виборча кампанія йшла лише під знаком звільнення Тимошенко та Луценка. Вона має йти під гаслом звільнення України!", - також вважає Луценко.

Він також вважає, що потрібно негайно перейти від міжпартійних переговорів, "які неприпустимо затягнулися, до практичної, відкритої і чесної розмови з виборцями".

"Оприлюднення узгоджених єдиних кандидатур на посади київського мера, спікера парламенту, глави демократичного уряду і майбутнього президента України", - також заявив Луценко.

Лист Луценка з Лук’янівського СІЗО на з’їзді "Батьківщини" зачитав його брат Сергій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.