Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аваков стверджує, що ГПУ видає бажане за дійсне

Скандал 6076 переглядів

Опубліковано - 13.04.2012 12:10 | Всі новини | Версія для друку

Аваков стверджує, що ГПУ видає бажане за дійсне
Аваков стверджує, що ГПУ видає бажане за дійсне
Колишній голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков стверджує, що рішення суду Рима про його звільнення з-під варти не передбачає домашнього арешту.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Усе, що прочитав у новинних стрічках із трансляції повідомлень Генпрокуратури України, просто вражає черговою нахабною брехнею! Тому коротко: суд Рима ухвалив рішення про моє звільнення без будь-яких умов – ні домашнього арешту, ні підписки про невиїзд, ні відмічання в поліції... й інших дурниць і брехні, що тиражувала сьогодні Генпрокуратура, – немає. Повна, безумовна воля», – зазначив колишній губернатор і додав, що має намір подати позов про дифамацію до прокуратури.

Арсен Аваков також пообіцяв оприлюднити з перекладом рішення італійського суду.

На початку цього року за обвинуваченням Авакова у перевищенні службових повноважень було порушено кримінальну справу. Його також оголосили у міжнародний розшук, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Наприкінці березня стало відомо, що Арсена Авакова затримали в Італії. У зв’язку з цим керівництво партії «Батьківщина», обласний осередок якої він очолює, надіслало листи в Інтерпол та уряд Італії з проханням врахувати «очевидну політичну вмотивованість» кримінального переслідування Авакова та звільнити його.

12 квітня суд Рима ухвалив рішення про звільнення колишнього харківського губернатора з-під варти. У Генпрокуратурі незабаром після оприлюднення рішення заявили, що запобіжним заходом до розгляду питання про екстрадицію Авакова обрано домашній арешт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.