Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Санаторії чиновників з’їдають майже 20% бюджету МОЗ

Добробут 4868 переглядів

Опубліковано - 17.04.2012 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Санаторії чиновників з’їдають майже 20% бюджету МОЗ
Україна для людей. Санаторії чиновників з’їдають майже 20% бюджету МОЗ
Цьогорічна сума бюджетних видатків на санаторії Держуправління справами і Верховної Ради - це 17% усіх загальнодержавних видатків Міністерства охорони здоров’я.

Про це свідчать дані моніторингу, який здійснює Лабораторія законодавчих ініціатив за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

За інформацією експертів, таку ж суму складають деякі субвенції для місцевих бюджетів, які розподіляє МОЗ на придбання медичного обладнання та матеріалів.

У 2010 році витрати на згадані санаторії склали 144 млн. грн., у 2011 році – 247 млн. грн., а у 2012 році закладено понад 200 млн. гривень.

Від “Аратти”: ми дивуємося, куди зникають гроші, які ми платимо як податки? Чому ми сплачуємо за медичне обслуговувавння двічі? Адже загальновідомо, що безкоштовної медицини не було ніколи, навіить в СРСР, бо фінансування з бюджету - це й є плата кожного громадянина за послугу. Але ми платимо, а медичне обслуговування все гірше й гірше.

Виявляється, справа не тільки у тотальній клептоманії чиновників. Те що не вкрали - направляється на модернізацію медичного обслуговування “слуг народу”. А власне платникам податків, тобто народу - припадають традиційні крихти з панського столу.

За таких умов, хоч плати тричі - нічого не зміниться. Хіба що платників податків, які утримують паразитів, буде менше й менше.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.