Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Присяга на чужій крові: Лутковська склала присягу омбудсмена

Влада 4340 переглядів

Опубліковано - 27.04.2012 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Лутковська під стіночкою складає присягу. Фото з Твіттер Андрія Шевченка
Лутковська під стіночкою складає присягу. Фото з Твіттер Андрія Шевченка
Метою проведення позачергової сесії Верховної Ради Україну були не ситуація з вибухами в Дніпропетровську, а складання присяги новопризначеного Уповноваженого з прав людини ВР - представниці партії регіонів Валерії Лутковської

Новообрана уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська склала присягу у Верховній Раді, повідомляє «Українська правда».

Вона зачитала текст присяги у ложі, звідки перший віце-спікер Адам Мартинюк вів засідання. Як відомо, у цій ложі відведене місце для депутата від Партії регіонів Ріната Ахметова.

Під час складення Лутковською присяги представники опозиції, які стояли біля трибуни, скандували "Ганьба", однак інших активних дій не вчиняли.

Також Верховна Рада 264 голосами ухвалила постанову про звільнення з посади уповноваженої з прав людини Ніни Карпачової.

Після цього Мартинюк закрив засідання парламенту.

Як відомо, позачергове засідання Верховної Ради було скликане у зв’язку з вибухами у Дніпропетровську, в той час як опозиція блокує пленарні засідання парламенту на знак протесту проти побиття Тимошенко.

Також сьогодні відбулася зустріч в.о. омбудсмена Ніни Карпачової із європейськими дипломатами, на якій вона продемонструвала фотографії Юлії Тимошенко зі слідами побоїв на тілі. Практично в цей же час в Дніпропетровську сталося від 4 до 10 вибухів, в яких постраждало близько трьох десятків людей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.