Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Американським дипломатам не дозволили фотографувати Тимошенко

Пістолетне право 4547 переглядів

Опубліковано - 14.05.2012 16:58 | Всі новини | Версія для друку

Американським дипломатам не дозволили фотографувати Тимошенко
Американським дипломатам не дозволили фотографувати Тимошенко
У представників дипломатичного корпусу США в Україні, які прибули до ЦКЛ «Укрзалізниці» у Харкові для зустрічі з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, забрали фотоапарати.

Про це журналістам повідомив народний депутат Микола Катеринчук, який із представниками його Європейської партії також намагався пройти до Тимошенко.

За словами Катеринчука, незважаючи на всі необхідні дозволи та роз’яснення, йому не дозволили зустрітися з екс-прем’єром.

Катеринчук підкреслив, що, відповідно до чинного законодавства, він як народний депутат має змогу проходити у будь-які приміщення, у тому числі до лікарні.

«Сподіваюсь, що у пенітенціарної служби будуть роз’яснення щодо цього порушення статусу народного депутата України. Наступного разу я буду змушений викликати міліцію», - обурився Катеринчук.

На його думку, пенітенціарна служба «намагається приховати Тимошенко» від політичних союзників.

Як вважає депутат, через погіршення стану демократії в Україні стосовно нашої держави можуть бути застосовані санкції. На думку Катеринчука, санкції стосуватимуться добробуту кожного, «оскільки це буде відбиватися на економіці».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.