Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВФ не поновлює співпрацю з Україною через корумпованість влади

Економіка 4968 переглядів

Опубліковано - 29.05.2012 15:24 | Всі новини | Версія для друку

МВФ не поновлює співпрацю з Україною через корумпованість влади
МВФ не поновлює співпрацю з Україною через корумпованість влади
Місія МВФ приїздила в Україну для формальної підтримки контактів, а не для надання кредиту: корупційні скандали та коливання України між ЄС та ЄврАзЕс роблять неможливим отримання чергового траншу від МВФ.

Про це заявив в ефірі Радіо Свобода учасник переговорів з представниками МВФ, економіст та народний депутат від НУНС Володимир Лановий.

«Все це спонукало західну спільноту до того, що треба обережніше ставитися до фінансування української влади. Плюс додалася інформація про те, що зрозуміло для всіх у світі, що українська влада є висококорумпованою, що інтереси повернення мільярдів Фірташу важливіші, ніж національна економіка. Газ минулого року закуповувався у великих обсягах на шкоду українській економіці, але в інтересах окремих фінансово-промислових груп. Був стокгольмський суд, коли перед інтересами окремої компанії фактично здали інтереси держави», – зазначив він.

МВФ завершило черговий візит в Україну 28 травня. У МВФ тоді наголосили, що для того, щоб отримати черговий транш від МВФ, Україна мусить підвищити тарифи на газ і тепло для населення.

Українська влада називає боротьбу з корупцією у країні одним із пріоритетних напрямків роботи. Раніше цього місяця Президент України Віктор заявив, що питання корупції сьогодні «є одним з гальм розвитку нашої держави».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.