Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Експерти дивуються, чого це Дніпропетровські терористи просили грошей у влади

Кримінал 5926 переглядів

Опубліковано - 1.06.2012 23:06 | Всі новини | Версія для друку

Олександр Медведєв.
Олександр Медведєв.
Дніпропетровські вибухи з великою натяжкою можна назвати тероризмом, це скоріше екстремізм.

Про це в ефірі 5 каналу заявив політолог Олександр Медведєв.

"Гіпотези можна будувати будь-які, але все сходиться на тому, що можливо хотіли притягнути якийсь політичний контекст. В будь-якому випадку, вихід влади до суспільства був якийсь нелогічний", - зазначив експерт.
За його словами, залишається багато не озвучених керівництвом країни питань.

"Те, що СБУ розкрила цю справу – це добре. Але в мене питання, чому все так сходиться, чого людей саме четверо (сталося саме чотири вибухи – ред.)? Залишаються питання, де їх затримали в Дніпропетровську, чи Києві, куди вони просили переслати гроші, і чи зв’язок є з Макіївкою?А головне, чи є гарантія того, що відтепер подібні вибухові пристрої не будуть вибухати й надалі в смітниках чи поштових скриньках?", - акцентував Медведєв.

"Запитання не до голови СБУ та МВС, - продовжив політичний експерт. – Тут запитання, чому просили гроші у правоохоронних органів. Я ставлю під сумнів взагалі той факт, що люди могли це робити, принаймні адекватні. Не чому просили 4,5 мільйони,а чого просили у влади?".

Водночас, експерт виказав сумнів що до того, чи вплине факт терактів на бажання іноземних вболівальників їхати до України на "Євро-2012": "Білети усі купували завчасно. Проте влада повинна була представити терористів суспільству до початку Євро. Якби цього не сталося, було б ще більше запитань. Довіри до цієї влади й так нема, а тоді б ще постало запитання, чи може вона нас захистити".

Підсумовуючи, Медведєв зазначив, що "це був виклик владі, і вона, можна сказати, з ним упоралась".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.