Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вийшов браузер Opera 12

Технології 14506 переглядів

Опубліковано - 15.06.2012 02:32 | Всі новини | Версія для друку

Вийшов браузер Opera 12
Вийшов браузер Opera 12
Компанія Опера оголосила про доступність 12-ої версії однойменного браузера для персональних комп’ютерів під управлінням Windows, Mac OS X і Linux.

У веб-браузері реалізована підтримка інтерфейсних тем, які можна завантажувати зі спеціального каталогу або створювати самостійно. Opera 12 дозволяє сайтам і веб-додаткам використовувати веб-камеру комп’ютера для отримання фотографій.

Поліпшені засоби захисту: тепер переглядати налаштування конфіденційності та безпеки веб-сайтів стало простіше завдяки відображенню в адресному рядку значків з колірним кодуванням. Модулі працюють в окремих процесах, завдяки чому в разі збою веб-оглядач продовжує функціонувати.

Підвищено загальну швидкодію браузера при запуску, завантаження веб-сторінок і обробці коду HTML5. Крім того, реалізована підтримка нових веб-стандартів і мов з написанням справа наліво; з’явилася експериментальна система апаратного прискорення рендеринга сторінок.

Завантажити Opera 12 можна звідси.

Як повідомлялося раніше, норвезька компанія Opera Software ASA Opera Mini представила новий браузер 7-ої версії з інтелектуальною домашньою сторінкою для звичайних мобільних телефонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.