Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія Гриценка увійшла в об’єднану опозицію

Вибори-2012 4954 перегляди

Опубліковано - 20.06.2012 13:39 | Всі новини | Версія для друку

Партія Гриценка увійшла в об’єднану опозицію
Партія Гриценка увійшла в об’єднану опозицію
Партія “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка увійшла до складу об’єднаної опозиції.

Про це заявили на брифінгу у Верховній Раді один із лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк та Анатолій Гриценко.

Як повідомив останній, документ про об’єднання був підписаний ще 15 червня.

Серед іншого, в ньому передбачено, що лідери партій, які об’єдналися, не погодяться на "будь-які кадрові пропозиції, якщо такі надійдуть від нинішньої влади, несуть персональну відповідальність за людей, яких вони пропонують" тощо.

Згідно з документом, кожен кандидат від партій, що входять до об’єднаної опозиції, ще до з’їзду має оприлюднити автобіографію, декларацію про доходи, свідоцтво про освіту, а також документи, які підтверджують його українське громадянство.

На запитання, скільки місць у списку об’єднаної опозиції отримає партія "Громадянська позиція" після об’єднання, Гриценко відповів, що це рішення буде ухвалено на з’їзді.

"Громадянська позиція" буде гідно представлена і в списках, і в округах. Це рішення прийме з’їзд партії "Батьківщина", який відбудеться наприкінці липня. Важливий результат, а не сам процес переговорів", - сказав Гриценко.

У свою чергу, Яценюк і Турчинов наголосили на тому, що опозиція вийшла на завершальну стадію об’єднавчого процесу, – і не виключено, що найближчим часом до її лав приєднаються ще кілька партій. Вони не конкретизували, які саме партії це будуть.

Як відомо, раніше з’явилася інформація про те, що скоро до опозиції можуть приєднатися партії Миколи Катеринчука і Юрія Кармазіна, а також ще кілька політичних діячів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.