Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під шумок ЄВРО-2012...

Захист держави 6633 перегляди

Опубліковано - 22.06.2012 11:38 | Всі новини | Версія для друку

Під шумок ЄВРО-2012...
Під шумок ЄВРО-2012...
На західному кордоні України почастішали затримання нелегальних мігрантів, які видають себе за вболівальників «Євро-2012». Прикордонники посилили перевірку документів.

Іранець став французом, а два громадяни Еритреї (східна Африка) видавали себе за нідерландців. За їхньою розповіддю, вони поверталися з футбольних матчів додому. Іранець приєднався до групи вболівальників з Німеччини, що прямували автобусом, а еритрейці здійснювали свою подорож самі у потязі на Вроцлав.

У випадку з псевдофранцузом той подав прикордонникам паспорт із заміненими сторінками та підробленим дата-штампом українських прикордонників, що одразу викликало підозру, розповів в інтерв’ю DW речник Держприкордонслужби Західного регіону Володимир Шеремет. Порушником виявився іранець, який мав намір шукати кращого життя у Франції.

Еритрейці ж подали правдивий документ, який, однак, належав не їм, каже Шеремет. Він також повідомив, що сьогодні, 21 червня, також було зафіксовано чергову спробу «псевдовболівальників» потрапити до країн ЄС, дізнання у цій справі ще триває.

Передбачувана винахідливість

Схему «псевдовболівальник» прикордонники передбачали, а тому на виїзді з України більш пильно оглядають пред’явлені документи, пояснює Володимир Шеремет. Утім, порушники не зізнаються де саме взяли документи.

У Львівському обласному управлінні міліції повідомили, що за період проведення «Євро 2012» до райвідділів із заявами про викрадення документів звернулося лише чотири іноземні вболівальники: з Росії, Німеччини та Греції. Особам, що втратили паспорт, оперативно виготовляли документи у консульствах їхніх країн. У мобільному фан-посольстві Німеччини також кажуть, що випадків втрати документів небагато – до десятка. Найчастіше їх забувають у кав’ярнях.

За період проведення «Євро-2012» західний кордон перетнули близько 200 тисяч вболівальників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.