Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Перший номер журналу племінниці міністра культури закликають вилучати з продажу

Скандал 5414 переглядів

Опубліковано - 25.06.2012 18:43 | Всі новини | Версія для друку

Перший номер журналу племінниці міністра культури закликають вилучати з продажу
Перший номер журналу племінниці міністра культури закликають вилучати з продажу
1001 номер журналу Мінкульту «Українська культура», головним редактором якого є 23-річна племінниця міністра культури, зроблений неякісно.

На половині з фото не зазначене авторство, а у статтях – піар міністра, пише "Дуся".

"Особливо зворушив фоторепортаж з фестивалю "Сходи до неба", де на фото з восьми великих українських академічних музикантів є тільки Кочерга, зате є два великі портрети міністра культури: на самоті і з Азаровим", зазначає "Дуся".

Крім того, у номер увійшла рецензія на новий спектакль про "Піраміди" Ганни Герман (на фото - дівчата у вишиванках).

У розділі про кіно розміщені статті про Трускавецький кінофестиваль, і участь в Каннах України. "Репортаж писала сама Оксана Гайдук, їздила туди подивитися, як майорить прапор над нашим павільйоном. Фото: той самий прапор, багато потилиць, що дивляться кіно, і "відпочинок" - зі сплячим на пляжі непізнаним тілом".

У цей випуск журналу потрапила публікація про стан кавових автоматів та інших благ цивілізації в аеропорту Бориспіль з заголовком "Бориспіль: приліт нормальний". І на фото дівчата у вінках з хлібом-сіллю, а також стаття про козаків.

Водночас, редакція відвела два розворити журналу для статті про "Арсенале" і так само два – про виставку Аніш Капур у PinchukArtCentre.

"Навіть якось дивно, що книжковий магазин "Резидент", який знаходиться всередині "ПінчукАртЦентру", очолюваний Ярославом Солоповим, відмовився продавати цей шедевр", додає "Дуся".
23-річна випускниця школи в Росії й Інституту журналістики в Києві, головред часопису «Українська культура», за «випадковим» збігом обставин - племінниця міністра тієї самої культури...
23-річна випускниця школи в Росії й Інституту журналістики в Києві, головред часопису «Українська культура», за «випадковим» збігом обставин - племінниця міністра тієї самої культури...
Більш того, Солоп у себе в фейсбуці написав наступне: "На мою думку, новий редактор УК прославиться не тільки завдяки своїм вдалим відповідями в інтерв’ю, а й здобуде славу бездарного, позбавленого смаку керівника мінкультівського проекту.

Починаючи з обкладинки, тексту, наповнення, якості, важливості подається інформації, фотографій - все приводить в стану м’яко кажучи шоку. З таким підходом треба випускати журнал "Порадниця".

Пряме звернення до редкоманди - вилучати номер з продажу, поки не пізно. Не ганьбіть себе і країну".

Як відомо, головним редактором видання стала племінниця міністра культури 23-річна Оксана Гайдук. 1001 номер журналу Мінкульту "Українська культура" – першим, який вийшов під її керівництвом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.