Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія Литвина оприлюднила хамську заяву

Політика 6079 переглядів

Опубліковано - 6.07.2012 05:16 | Всі новини | Версія для друку

Рідна партія зробила «ведмежу послугу» своєму босу
Рідна партія зробила «ведмежу послугу» своєму босу
На офіційному сайті «Народної Партії» з`явилась вельми емоційна, як для статусу офіційної, заява.

Прес-служба партії розповсюдила заяву, в якій захищає свого лідера - Володимира Литвина (хоча його останні заяви і дії мають зовсім інший сенс) і містить грубі випади у бік об’єднаної опозиції.

Публікуємо текст заяви повністю:

У ВІДПОВІДЬ БЕЗПОРАДНИМ. Заява прес-служби Народної Партії

Імпотентна поведінка так званої «об’єднаної опозиції» під час голосування за мовні законопроекти вилилась не у самоаналіз, так необхідний людям безпорадним і слабким.

Спрацювала інша логіка, притаманна юрбі підлітків-дрібних хуліганів: свою нікчемність та інфантилізм компенсувати безглуздою агресивністю і щурячими укусами інших, – як правило, дорослих.

Чого лише вартують босяцькі образи з її боку Голови Парламенту, спрямовані компенсувати власну неспроможність і прагнення грати дев’ятьма тузами в одній колоді. А коли це шулерство не вдається, доводиться знаходити мішень, на яку й спрямовується отруйна слина.

Хіба для них важливо, що голосування щодо мовних законопроектів відбувалось у суворій відповідності до жорстко виписаної процедури? Хіба ж вони покаються, що випестували цілу когорту своїх вихованців, яких потім самі прозвали тушками?

Хіба їх турбують прості люди, яких вони брехливими закликами штовхали на «Беркут», щоб імітувати бодай якусь демонстративну власну активність?

З цієї ж опери постійні звинувачення всіх і вся у зраді. Психологи стверджують, що саме зрадники гучніше і частіше за всіх волають про зради. Але ж ці пани – ерзац опозиціонери, перебуваючи на всіх мислимих і немислимих посадах, давно зрадили не тільки колишніх соратників, вони зрадили країну, кинувши її на відкуп своїм кураторам і благодійникам ззовні.

Вони не зрадили тільки собі, а скоріше, своїй тваринній жадобі до влади, своєму марнославству і пихатості.

Вони, як писаки на парканах, міркують кого і за що хто підвісив. Їх не чоловіча поведінка доводить ще одне: їх, власне, і підвісити немає за що.

Прес-служба Народної Партії

***

Як відомо, Голова Верховної Ради Володимир Литвин просить депутатів прийняти його відставку. Про це він заявив на засіданні Верховної Ради і написав відповідну заяву. Такі дії були викликані прийняттям поза його спиною Закону про основи державної мовної політики.
З огляду на можливі подальші правки заяви, ми зберегли скріншот заяви з офіційного сайту
З огляду на можливі подальші правки заяви, ми зберегли скріншот заяви з офіційного сайту

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.