Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під виглядом захисту персональних даних Кремль може заблокувати для своїх громадян доступ до Livejournal та YouTube

Імперія «Совок» 15002 перегляди

Опубліковано - 17.07.2012 12:40 | Всі новини | Версія для друку

Під виглядом захисту персональних даних Кремль може заблокувати для своїх громадян доступ до Livejournal та YouTube
Під виглядом захисту персональних даних Кремль може заблокувати для своїх громадян доступ до Livejournal та YouTube
У першій половині липня Роскомнагляд зажадав від YouTube та LiveJournal видалити з сайтів персональні дані росіян або припинити делегування доменів youtube.com та livejournal.com.

Відомство не уточнює, які саме матеріали і де були опубліковані. Служба повідомляє, що звернулася до російського МЗС із проханням посприяти по дипломатичних каналах у припиненні публікації особистих даних росіян.

Крім LiveJournal та YouTube, у заяві Роскомнагляду фігурує ще чотири ресурси. Два з них, feritac.info та elgebei.info, заявляють, що містять особисті дані та адреси проживання москвичів. Ресурс obmanoff.net, за заявою його власників, призначений для створення бази інтернет-шахраїв та недобросовісних користувачів. Сайт huzhe.net позиціонує себе як "Книга скарг в інтернеті". У цих випадках скарги відомство направило відповідним реєстраторам доменних імен.

Від початку 2012 року Роскомнагляд направив до іноземних компаній 42 аналогічні скарги. У 15 випадках робота сайтів була добровільно припинена, або з них видалили незаконно розміщені персональні дані. Решта справ буде розглядатися із залученням уповноважених органів відповідних країн.

Нагадаємо, що днями російський парламент прийняв у другому і третьому читаннях законопроект, що передбачає створення єдиного реєстру сайтів із забороненою інформацією.

10 липня російські інтернет-компанії виступили проти законопроекту. На знак протесту на добу закрилася російськомовна Вікіпедія, протест висловили також LiveJournal, ВКонтакте, Яндекс та інші популярні ресурси. Із критикою законопроекту виступили і деякі організації та інтернет-експерти, включаючи раду з прав людини при президенті РФ та Російську асоціацію електронних комунікацій (РАЕК).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.